יום חמישי, 11.12.2025 שעה 15:24

ועדת הספורט בכנסת הקימה ועדת משנה לספורט

עד תום כנס החורף הבא, סימון דוידסון שכיהן בתפקיד זהה גם בכנסת הקודמת יעמוד בראש ועדת המשנה: "הספורט הוא כלי אדיר, לפעמים יותר ממערכת החינוך"

|
ח
ח"כ סימון דוידסון (מיכה בננו)

ועדת החינוך, התרבות והספורט של הכנסת הקימה היום (שני) ועדת משנה לספורט, בראשה יעמוד חבר הכנסת סימון דוידסון שכיהן בתפקיד זהה גם בכנסת הקודמת. התוקף של ועדת המשנה יהיה עד תום כנס החורף הבא. 

יו"ר הוועדה, חבר הכנסת יוסף טייב, אמר: “ח”כ דוידסון פעיל בוועדת החינוך בכלל ובנושא הספורט בפרט. הרקע והמקצועיות שלו הביאו אותי להקים את ועדת המשנה הזאת”.

ח”כ סימון דוידסון הודה ליו”ר הוועדה ואמר: “אני מאמין שהספורט הוא כלי אדיר, לפעמים אפילו יותר ממערכת החינוך. זה נוגע בילדים שלנו, מבחינת עתידם בחברה הישראלית כאנשים שלא יגיעו לפשע, אלימות וסמים. אני מתחייב לקיים הרבה דיונים שיעזרו לקדם את הספורט”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */