62 דקות לקינדה בניצחון קנזס סיטי, שאלוי כבש

הקשר פתח בהרכב מול פורטלנד שהובילה משער מוקדם (8) והוחלף רגע לפני שבנו של אקס בית"ר השלים מהפך בדרך ל-1:4. המנצחים התרחקו מגלאקסי האחרונה

62 דקות לקינדה בניצחון קנזס סיטי, שאלוי כבש

גדי קינדה וספורטינג קנזס סיטי התאוששו אחרי שני משחקים רצופים ללא ניצחון עם 1:4 מוחץ על פורטלנד טימברס אחרי מהפך. הקשר פתח בהרכב והוחלף בדקה ה-62 רגע לפני שהושלם המהפך של המארחים בקנזס משער של דניאל שאלוי, בנו של אקס בית"ר ירושלים, אישטוואן שאלוי.

אחרי התבוסה 4:0 לסנט לואיס בשבוע שעבר, קנזס סיטי נקלעה לפיגור מוקדם משער של פרנק בולי כבר בדקה השמינית, אבל השוויון הגיע עוד לפני המחצית. אריק טומי היה זה שקבע את התוצאה בהפסקה כשמצא את הרשת בדקה ה-33.

אחרי שקינדה יצא, שאלוי העלה את קנזס סיטי ל-1:2 בדקה ה-66 ושתי דקות לאחר מכן לאריס אמביאלה קבע 1:3. בתוספת הזמן פליפה הרננדס כבש את השער הרביעי למנצחים.

בזכות התוצאה, קנזס סיטי עלתה למקום ה-12 מתוך 14 קבוצות במערב עם 13 נקודות, ארבע יותר מלוס אנג'לס גלאקסי שבמקום האחרון.