פשיץ': בכר זוכר אותי, כבשתי הרבה נגד קבוצתו

אקס מכבי תל אביב שמשחק בכוכב האדום: "אני לא מכיר את ברק אישית, אבל תמיד בירכתי אותו לפני משחקים. מאמין שהוא יסתגל מהר, לא צריכה להיות בעיה"

פשיץ': בכר זוכר אותי, כבשתי הרבה נגד קבוצתו

ברק בכר יאמן בשלוש השנים הקרובות את הכוכב האדום בלגרד. חלוץ הקבוצה אלכסנדר פשיץ’, ששיחק בעבר במכבי תל אביב, התראיין בתקשורת הסרבית והתייחס לשיתוף הפעולה שבדרך עם המאמן הישראלי, אותו פגש כיריב לא אחת בעבר.

פשיץ’ אמר: “אנשים לא יודעים כמה הליגה הישראלית קשה, אז בכר בוודאי שווה הרבה כי זכה בשש אליפויות. משחקים שם נגד הקבוצות הכי חזקות ארבע פעמים בעונה. אנחנו לא מכירים את ברק אישית, אבל אני תמיד בירכתי אותו לשלום לפני משחקים”.

החלוץ הוסיף: “בכר זוכר אותי כי כבשתי לעיתים קרובות שערים נגד הקבוצה שלו. כל מאמן צריך זמן כדי להסתגל לסביבה החדשה, אבל אני מאמין שהוא יסתגל מהר. הוא מגיע למועדון טוב ויהיה בליגת האלופות, לא צריכה להיות בעיה”.

ראיון עם ברק בכר בנבחרי העונה