מערכת ONE
|

כריסטיאנו רונאלדו ומרסלו חוגגים (רויטרס)
התקופה של כריסטיאנו רונאלדו בריאל מדריד היא כנראה אחת הגדולות של כדורגלן במועדון כדורגל. ב-438 משחקים, הפנומן הפורטוגלי כבש 450 שערים ובישל 131 שערים בכל המסגרות בדרך לזכייה ב-15 תארים עם הבלאנקוס, אחריהם עזב ליובנטוס תמורת 100 מיליון אירו.
בדיוק היום לפני חמש שנים, ב-19.5.2018, מלך השערים של הבלאנקוס הבקיע את הגול האחרון שלו במועדון. מול ויאריאל בלה קראמיקה. אחרי שגארת’ בייל כבש את הראשון (11’), בדקה ה-32 רונאלדו עלה לכדור גובה אותו הרים מרסלו לרחבה ונגח מקרוב את השני של ריאל. לצערה, המשחק עצמו נגמר ב-2:2 אחרי שרוג’ר מרטינס וסאמו קאסטייחו כבשו במחצית השנייה.
הסיום של רונאלדו בבלאנקוס בלה ליגה הוא כזה שלא רואים בכל יום. הוא כבש 22 שערים בסיבוב השני של עונת 2017/18, כאשר הוא עצמו שיחק 13 משחקים בלבד. אותה עונה נגמרה עם ארבעה תארים: הסופר קופה הספרדי, הסופרקאפ האירופי, גביע העולם לקבוצות וכמובן ליגת האלופות, עם ניצחון 1:3 על ליברפול בגמר בקייב. צפו בשערו האחרון במדי ריאל מדריד:
לפני 5 שנים: רונאלדו בשערו האחרון בריאל