סן אנטוניו זכתה בלוטרי, וומבניאמה: רוצה אליפות

הספרס צפויים לבחור בכוכב הצעיר בדראפט לאחר שזכו בבחירה הראשונה, הצרפתי: "כל המדינה שלי רצתה את זה". סדר הבחירות המלא בפנים, איפה וושינגטון?

סן אנטוניו זכתה בלוטרי, וומבניאמה: רוצה אליפות

סן אנטוניו זכתה הלילה (בין שלישי לרביעי) בלוטרי ב-NBA והכל מצביע על כך שהכישרון ויקטור וומבניאמה ישחק אצלה, כאשר הספרס יבחרו ראשונים בדראפט 2023 וצפויים לבחור בצרפתי בן ה-19 שנחשב לכדורסלן העתיד.

וומבניאמה צפוי להצטרף לקבוצה מה-NBA ב-22 ביוני ובכך יהפוך לשחקן השלישי במועדון שמגיע כבחירה ראשונה בדראפט. קודמיו היו דייויד רובינסון (1987) וטים דאנקן (1997).

וומבניאמה אמר לאחר הבחירה בו: “יש קשר מיוחד בין צרפת לספרס, כל המדינה רצתה שהספרס תקבל את הבחירה הראשונה. אני רוצה לזכות באליפות בהקדם האפשרי, אז תהיו מוכנים”.

וושינגטון של דני אבדיה קיבלה את הבחירה השמינית, הגבוהה ביותר שלה מאז שזכתה במקום השלישי ב-2013. דטרויט, שסיימה את העונה במאזן הגרוע ביותר בליגה (65:17) תבחר רק במקום החמישי והפכה לקבוצה החמישית ברצף שמסיימת במאזן הכי נמוך בעונה ולא זוכה בלוטרי.

סדר הבחירות:

1 – סן אנטוניו

2 – שארלוט

3 – פורטלנד

4 – יוסטון

5 – דטרויט

6 – אורלנדו

7 – אינדיאנה

8 – וושינגטון

9 – יוטה

10 – דאלאס

11 – אורלנדו

12 – אוקלהומה

13 – טורונטו

14 – ניו אורלינס