יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:09
ליגה ספרדית 25-26
3717-4215ברצלונה1
3613-3215ריאל מדריד2
3213-2914ויאריאל3
3114-2815אתלטיקו מדריד4
2414-2214בטיס5
2416-1814אספניול6
2015-1314חטאפה7
2020-1415אתלטיק בילבאו8
1715-1314ראיו וייקאנו9
1621-1914ריאל סוסיאדד10
1617-1514אלצ'ה11
1619-1614סלטה ויגו12
1623-1914סביליה13
1515-1214אלאבס14
1422-1515מיורקה15
1422-1314ולנסיה16
1218-1214אוססונה17
1226-1314ג'ירונה18
1022-715אוביידו19
926-1614לבאנטה20

אנצ'לוטי: מודריץ' יפתח, סיטי נראית בלתי עצירה

מאמן ריאל מדריד החמיא לקראת המשחק ב-22:00: "איך לעצור את הולאנד? זה לא רק הוא. רוצים להשיג תוצאה חיובית". קרוס: "בלינגהאם? לא צפיתי בו"

|
קרלו אנצ'לוטי (רויטרס)
קרלו אנצ'לוטי (רויטרס)

עם כל הכבוד לזכייה בגביע המלך ביום שבת, ריאל מדריד מתכוננת לרגע האמת שלה העונה, כאשר תארח היום (שלישי, 22:00) את מנצ’סטר סיטי למשחק הראשון בחצי גמר ליגת האלופות בסנטיאגו ברנבאו. לקראת המשחק, טוני קרוס וקרלו אנצ’לוטי התייצבו למסיבת עיתונאים.

קרלו אנצ’לוטי אמר: “חייבים להציג משחק מושלם. כמובן שהמשחק שיכריע יהיה בשבוע הבא, אבל אנחנו רוצים להגיע ביתרון, רוצים תוצאה חיובית. אנחנו לא רוצים לסבול, אלא לשחק טוב. המטרה היא להימנע מבעיות, זה יהיה משחק שידרוש מאיתנו הרבה. לוקה מודריץ’? הוא בסדר גמור ויפתח, כמובן שהוא ישחק, מי שיפתחו בקישור הם מודריץ’ ועוד קשרים”.

האיטלקי נשאל איך לעצור את ארלינג הולאנד: “זה לא רק הוא, זו קבוצה, אי אפשר לחשוב על לעצור רק שחקן אחד. הם נראים בלתי ניתנים לעצירה, אבל יהיו לנו את ההזדמנויות שלנו. אנחנו יכולים להתחרות בה. הניצחון בגמר הגביע נותן לנו מוטיבציה. פפ גווארדיולה שינה את המשחק עם הולאנד? אולי קצת, בעונה שעברה היה להם את גבריאל ז’זוס, עכשיו קווין דה ברוינה משתלב היטב עם הולאנד”. 

קרלו אנצקרלו אנצ'לוטי (רויטרס)

המאמן סיכם: “אם תשחק הגנתי תוכל להשיג תיקו. אנחנו צריכים לתקוף. בעונה שעברה ספגנו חמישה שערים וכבשנו שישה. האם נעשה זאת שוב? אני חותם על תרחיש כזה. היה לנו מספיק זמן להתאושש אחרי גמר הגביע, אז לא תהיה עייפות. סיטי קבוצה שלמה יותר העונה. היא מאורגנת מאוד מאחור ומשחקת טוב כשהכדור אצלה”.

קרוס אמר: “אנחנו רגילים למשחקים כאלה, ההגנה צריכה להיות טובה. אני מרגיש בנוח לשחק גם כקשר אחורי, אבל צריך להיות מרוכז יותר מאשר כקשר אמצע כי אני קרוב יותר לשוער. אנחנו מצפים למפגש מול מנצ’סטר סיטי חזקה, שנמצאת בתקופה טובה. בעונה שעברה אמרו שהם יקרעו אותנו וזכינו. זה לא משפיע עלינו, יש לנו מספיק מוטיבציה”.

טוני קרוס (רויטרס)טוני קרוס (רויטרס)

הגרמני הוסיף: “ויניסיוס עדיין מאוד צעיר, הוא שחקן שעושה את ההבדל והוא רק בן 22. הוא עוזר לנו המון. הוא חייב ללמוד להישאר רגוע יותר אחרי פרובוקציות, אבל השופטים צריכים להגן עליו יותר, כי זה שחקן שכולם רוצים לראות אותו על המגרש. מגיעה לו ההגנה הזאת”.

קרוס סיכם: “לגבי החוזה החדש, הכל מתקדם היטב והכל ברור, אין צורך שאדבר על זה. אנחנו לא עייפים, אנחנו בסדר, אין תירוצים. כמובן שיש הרבה משחקים והרבה תחרויות, לא שואלים את השחקנים אם הם מרוצים או לא. ג’וד בלינגהאם? צריכים לשאול את זה את המועדון, לא צפיתי במשחקים של דורטמונד אז אין לי דעה. אם הוא יבוא – אצפה בו יותר”.

טוני קרוס (רויטרס)טוני קרוס (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */