פרויקט מיוחד של ONE וארגון השחקנים: בוחרים את נשות העונה בכדורגל וגם אתם משתתפים. הפעם: מי הליגיונרית הטובה ביותר של העונה החולפת? הצביעו

במסגרת פרויקט נבחרי העונה של ONE בשיתוף עם ארגון השחקנים, הטוטו, OPEL, אדידס וחברת הביטוח מגדל, אוהדי והאוהדות הכדורגל בוחרים מי השחקנית הישראלית של העונה מעבר לים.
הגולשים יהוו 40% מהבחירה, שחקניות הכדורגל בליגת העל לפי הקטגוריה יהוו 50% נוספים מהבחירה ועוד 10% יהיו של ועדה מיוחדת המשותפת לארגון שחקני ושחקניות הכדורגל יחד עם ONE.
בגיל 19, הקשרית המוכשרת נחשבת לאחת מתקוות העתיד של הכדורגל הישראלי. בעונתה השנייה בטורבינה פוטסדאם הגרמנית, רשמה 6 הופעות והיא חלק ברוטציה של הקבוצה מהבונדסליגה. במהלך השנה התמודדה עם טרגדיה משפחתית, כשאביה הלך לעולמו, אך למרות זאת המשיכה לעשות חיל.

16 הופעות, שער ובחירה להרכב השבוע. הבלמית המוכשרת, בת ה-21, היא שחקנית משמעותית בטורבינה פוטסדאם מהבונדסליגה ויש לה חלק מרכזי ברוטציה. זו עונתה השנייה בגרמניה ואחרי שחוותה עונת התאקלמות, פילסה את דרכה להרכב.

• מסיימת שנה רביעית בסנטה קלרה (לפני שנתיים זכתה באליפות המכללות בכל ארה"ב, בכדורגל נשים זה אומר מקום 1 מתוך 1200 קבוצות).
• השנה קבוצתה הגיעה ל-32 הנבחרות הטובות בכל ארה"ב בטורניר ה-NCAA.
• מגנה ימנית מאוד מהירה, יודעת לתמוך בהתקפה, הרמות מצוינות, מכסה המון שטחים כושר טבעי מטורף.
• כבשה גול אחד ו-2 בישולים.

• סיימה את העונה השלישית בליגת המכללות בארה"ב – בקונפרנס שנחשב מהחזקים בארה"ב “BIG 12”.
• עונת שיא מבחינה אישית, סיימה כמלכת השערים של הקבוצה עם 8 שערים ו-4 בישולים.
• שחקנית פיזית, מהירה מאוד, יודעת לבעוט בשתי רגליים, תנועה חכמה לעומק.

• גם משחקת באחת הליגות הטובות במכללות “BIG EAST” סיימה עונה ראשונה מוצלחת מאוד מבחינה אישית.
• נבחרה ל-11 הטובות בליגה ו-freshman of the year, פרס שמוענק לשחקנית הכי טובה בשנה הראשונה בליגה.
• כבשה 5 שערים והוסיפה 4 בישולים ב-16 משחקים. שיחקה בקישור האמצעי לרוב מתחת לחלוצה.
