צפו בתמונות המדהימות: דקות ספורות אחרי ה-1:1 מול אודינזה שהבטיח אליפות ראשונה מזה 33 שנים, אוהדי הקבוצה יצאו לחגוג ומילאו את העיר בצבע תכלת

עיר שבשיגעון. 33 שנים אחרי שזכתה באליפות האחרונה שלה, נאפולי חגגה בענק אתמול (חמישי) עם אחת האליפויות היותר מרשימות שראינו בליגה האיטלקית, אחרי שסגרה את הסיפור עם 1:1 בחוץ נגד אודינזה.
דקות ספורות לאחר שריקת הפתיחה, רחבי העיר התמלאו מקצה לקצה במאות אלפי אוהדים בתכלת, שיצאו לחגוג את הרגע הכי גדול שלהם מאז 1990. כבר אחרי שריקת הפתיחה האוהדים שכן הגיעו לאצטדיון פרצו אל כר הדשא, אך אלה שנשארו בעיר חגגו לא פחות עם כמות אדירה של רימוני עשן וזיקוקים.
גם התמונות לא איחרו להגיע והן מרהיבות. השעה המאוחרת לא מנעה מאף אוהד להישאר בספה שבביתו, כשניכר לראות את כל העיר מוערת ורועשת מתמיד.
Scenes in Naples right now pic.twitter.com/c8Xuc0NByK
— PurelyFootball ℗ (@PurelyFootball) May 4, 2023






