מכבי חיפה תעמוד לדין על האבוקות מול אשדוד

האלופה תגיע לבית הדין אחרי שאוהדיה הדליקו פירוטכניקה ב-1:2 בי"א וכן על פריצת אוהדים למגרש, מכבי ת"א תעמוד לדין על השלכת מצית וכוס מול נתניה

מכבי חיפה תעמוד לדין על האבוקות מול אשדוד

אחרי שאוהדי מכבי חיפה הדליקו אבוקות במהלך המשחק מול מ.ס אשדוד החליט תובע ההתאחדות עו”ד ניר רשף להעמיד את הקבוצה לדין משמעתי בגין התפרעות אוהדים, כשהדיון יתקיים ב-4 במאי בשעה 17:00.

הירוקים, כאמור, יעמדו לדין על אירועי המשחק בי”א, שם הדליקו פירוטכניקה בשני מקרים שונים, כשבפעם הראשונה, בדקה ה-60, המשחק אף הופסק לדקה. בנוסף, פרצו לכר הדשא שני אוהדים, שלפי השופט “הגיעו כמעט עד חצי המגרש” והוצאו ע”י אנשי האבטחה.

בנוסף, מכבי ת”א תעמוד גם היא לדין באותו יום, על אירועי המשחק מול מכבי נתניה. בדו”ח השיפוט צוין כי בדקה ה-60 נזרקה מצית ובדקה ה-87 הושלכה כוס שתייה, כשבשני המקרים החפצים לא פגעו באף אחד.

בכר וגולדברג מדברים לקראת משחק העונה!