צפו: התכולים הבטיחו את האליפות רק באופן מעשי אחרי שלא הצליחו לנצח באצטדיון מראדונה את הקבוצה של פאולו סוזה. אוליברה כבש ראשון, דיה השווה

החגיגות נדחו. נאפולי הייתה יכולה לזכות היום (ראשון) בתואר האליפות באופן רשמי לעיני הקהל הביתי אחרי שלאציו הפסידה מוקדם יותר, אך התכולים סיימו ב-1:1 מאכזב מול סלרניטנה באצטדיון דייגו ארמנדו מראדונה והם הבטיחו את האליפות רק באופן מעשי. המשחק מהליגה האיטלקית שודר בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.
אחרי חלוקת הנקודות, קבוצתו של לוצ’אנו ספאלטי נמצאת במקום הראשון בטבלה עם הפרש של 18 נקודות מהמקום השני כשנותרו עוד 18 נקודות בקופה עד לסיום העונה, גם הפרש השערים הוא לטובת התכולים כשהם כבשו 20 שערים יותר מלאציו שבמקום השני. כאמור, אין תסריט שנאפולי לא תחגוג אליפות בסיום העונה אלא רק במקרה הזוי כשתפסיד את כל המשחקים והקבוצה של סארי תנצח את כולם תוך כדי שתצמצם את הפרש השערים.
שחקני נאפולי שלטו ברובו של המשחק באופן מוחלט, אך היה נראה כי הלחץ משפיע עליהם והם התקשו לייצר מצבים מסוכנים. בדקה ה-62, מתיאס אוליברה נגח מקרן את הראשון של התכולים והרעיד את האצטדיון, אך 22 דקות לאחר מכן בואליי דיה דחה את החגיגות של הקבוצה מדרום איטליה כשבעט לפינה השמאלית ברגל שמאל וקבע חלוקת נקודות.


