יום שבת, 06.12.2025 שעה 19:04
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

ברדה: טרנר הוא מגרש עוצמתי עם כוחות על

מאמן ב"ש לפני חיפה היום ב-20:30: "משחק חשוב שיכול לתת תנופה לעונה הבאה, כשהיו משחקים על תארים ניצחנו". גלזר: "הראינו שאנחנו לא נופלים מחיפה"

|
אליניב ברדה באימון (שחר גרוס)
אליניב ברדה באימון (שחר גרוס)

הפועל באר שבע תנסה למנוע ממכבי חיפה לחגוג אליפות אחרי המשחק שייערך באצטדיון טרנר בין הקבוצות מחר (שני, 20:30). עוד לפני כן המאמן אליניב ברדה דיבר לקראת ההתמודדות במסיבת עיתונאים שהועברה בשידור חי כאן באתר.

"טרנר הוא מגרש עוצמתי עם כוחות על, בטח עם האוהדים שדוחפים אותנו", אמר ברדה, "בטוח שהאוהדים שלא יהיו ישלחו לנו את האנרגיות שלהם וכולי תקווה שנשמח אותם. מבחינתנו זה משחק חשוב מאוד מול קבוצה שניצחה אותנו שלוש פעמים בליגה. זה משחק בית ומבחינתי הוא יכול לתת לנו איזשהי תנופה לעונה הזו ולעונה הבאה. זה הדבר היחיד שאני מתעסק בו - הפן המקצועי והמוכנות.

"נבנה פה משהו מהעונה שעברה, יש פה קבוצה חזקה, נחושה ודרוכה, לכן המשחק סופר חשוב לא רק לעונה הזו. בכדורגל אתה יכול להיות יותר טוב ולהפסיד ואתה יכול להיות פחות טוב ולנצח. יש פציעות, אבל אין תירוצים. נבוא עם ה-11 הכי מחויבים, יש לנו מחויבות גדולה בשביל עצמנו והחוסרים לא צריכים להשפיע. נצטרך לשים כדור אחד ברשת יותר מהיריבה".

ברדה וגלזר מדברים לקראת המשחק מול חיפה

ברדה הוסיף: "כשהיו משחקים על תארים הצלחנו לנצח, הכי חשוב מבחינתי הוא לשחק את הכדורגל שלנו. אנחנו צריכים לבוא ולהמשיך עם הדרך שלנו, לאורך זמן אם אתה משחק טוב אז גם התוצאות מגיעות. בכדורגל היו דברים מעולם, יש משחק שצריך לעשות בו את המקסימום ואחר כך אולי אפשר לתלות תקווה. נצטרך לעשות מה שאפשרי בצד שלנו".

שחקני הפועל באר שבע באימון (שחר גרוס)שחקני הפועל באר שבע באימון (שחר גרוס)

גלזר: הקהל הופך את האצטדיון למבצר

גם השוער עומרי גלזר דיבר במסיבת העיתונאים: "שלושת המשחקים מול חיפה יושבים לנו בראש, לא נפלנו ממנה ובשני המשחקים האחרונים היינו טובים יותר. הראינו שאנחנו לא נופלים בשום פרמטר מחיפה. לפני משחק כזה לא צריך לדבר, יש לנו מספיק אנרגיות ומוטיבציה. מה עשה את ההבדל בהפסדים לחיפה? שהבקענו פחות. יש לנו קבוצה מאוד 'רעה' במובן החיובי, אולי זו המסירה האחרונה שהייתה חסרה. כמובן שגם צריך לשמור על שער נקי ונקווה לעשות את זה.

"המשחקים מול חיפה יושבים לנו בראש". גלזר (שחר גרוס)"המשחקים מול חיפה יושבים לנו בראש". גלזר (שחר גרוס)

"בלי התמיכה של הקהל שמאחורי השער זה יהיה קשה, הוא הופך את האצטדיון למבצר, אבל נשאב מהם את העידוד ונבוא לשמח אותם. בכדורגל אי אפשר לדעת מה יהיה וקורים דברים לא צפויים, אם ננצח אלוהים גדול".

בתוך כך, שוטרי משטרת באר שבע ערכו סיור לקראת הסדרי הישיבה והחציצה לקראת המשחק.

שוטרים בטרנר (שחר גרוס)שוטרים בטרנר (שחר גרוס)
השוטרים בודקים את היציע בטרנר (שחר גרוס)השוטרים בודקים את היציע בטרנר (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */