יום שישי, 19.12.2025 שעה 02:38
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"אופק השאיר אחריו אינספור לבבות מרוסקים"

לרגל יום הזיכרון, קפטן בית"ר, אופיר קריאף, במכתב לרס"ן אופק אהרון ז"ל, שנהרג בפעילות מבצעית בינואר 2022: "הדלת שלנו תמיד פתוחה למשפחה שלך"

|
אופיר קריאף ואביו של רס
אופיר קריאף ואביו של רס"ן אופק אהרון ז"ל (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)

לרגל יום הזיכרון, אופיר קריאף, קפטן בית”ר ירושלים, כתב מכתב אישי לרס״ן אופק אהרון ז״ל, שנהרג בפעילות מבצעית בינואר 2022. אופק היה אוהד מושבע של בית”ר ירושלים, שאף ערכה לזכרו טורניר מיוחד בשנה שעברה. 

“לצערנו הרב, במהלך השנה האחרונה, נוספו לא מעט חללים ונפגעי טרור אוהדי בית"ר לרשימה הארורה והכואבת מכולם”, כתב קריאף. “המועדון הספיד כמה שניתן את הנרצחים, חלקם במגרש, חלקם ברשתות החברתיות וחלקם בהגעה לשבעה של נציגי המועדון. 

“במהלך השנה ושלושת החודשים האחרונים אנחנו מלווים את משפחתו של אופק אהרון ז"ל. אופק, שהיה אוהד שרוף של בית"ר, ביחד עם אביו, נהרג במהלך תאונה מבצעית שאירעה בבקעת הירדן והשאיר אחריו אינספור לבבות מרוסקים וכואבים. אנחנו, כמועדון, ביחד עם האוהדים, הנצחנו את זכרו על ידי שלטי פריסה ביציעים, טקס מרגש באצטדיון ואף, על פי בקשת הוריו, אליו ואורית, אירחנו ילדים מבית ספרו על מנת שיזכו ויחוו את האהבה המיוחדת שלו. 

הטורניר שערכה בית"ר לזכר רס״ן אופק אהרון (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)הטורניר שערכה בית"ר לזכר רס״ן אופק אהרון (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)

“משפחת אהרון יודעת שהדלת שלנו תמיד פתוחה בפניהם. הטורניר שנערך לזכרו היה אחד המרגשים שיצא לי לחוות. ידעתי שאגיע לאירוע אמוציונלי, אבל הכבוד הגדול, השמחה הקטנה שיכולנו לתת למשפחה, גרמה לנו לחבק אותם עוד ועוד. אנחנו כאן בשבילם, ונמצאים בקשר על מנת לקיים עוד אירועים ועוד הנצחות, ובמה שנוכל לעזור למשפחה המופלאה הזאת ולחברים שמקיפים אותה, נמשיך ונעשה בכל הכוח”. 

קריאף המשיך: “כולי תקווה כי אלו יהיו החללים האחרונים שנתאבל עליהם ושנמשיך להיות ביחד על מנת לעזור למשפחות לקבל רגע של נחת, ושתמיד נזכור שבית"ר היא משפחה אחת גדולה. מכאן אני שולח את החיבוק הגדול, בשם כל האוהדים שלנו, למשפחות השכולות ומזכיר שאנחנו כאן בשבילם. תמיד”.

אביו של רס"ן אופק אהרון ז"ל (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)אביו של רס"ן אופק אהרון ז"ל (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */