השוער הישראלי התבקש לחתום על מסמכים ושוחרר מהמועדון היווני בטענה למעורבות שלו בפרשה לפיה תקף לכאורה מינית נערה בת 17. גם רודריגו אסקובר פוטר

בעקבות החשדות הקשים נגדו לפיהן תקף מינית נערה בלגית בת 17 בבר ביוון, וולוס ערכה שימוע לשוער בוריס קליימן, שם הוא התבקש לחתום על מסמכים. הישראלי פוטר מהקבוצה שלו עקב התקרית שהתרחשה לכאורה בשבוע החולף ביוון.
במועדון של קליימן טענו שהשוער היה מעורב באירוע והזכירו גם את החשדות לפיהם החזיק בחומר מסוכן. גם השחקן הנוסף שקשור בפרשה ומשחק בוולוס, רודריגו אסקובר, שוחרר מהמועדון עוד לפני קליימן.
בוולוס התנערו מהחוזה בעקבות החשדות בישראלי והחליטו לפטר אותו. כזכור, נשיא וולוס אחילאס באוס יצא למתקפה פומבית נגד קליימן ואמר בשבוע האחרון: “בוריס היה נשוי עם שלושה ילדים, הוא מצולם איתם ועם הכלב וכל המשפחה, בחיים שלי לא הייתי יכול לדמיין כזה דבר”.