יום שלישי, 21.01.2025 שעה 06:48

מרגש: מדר הופיע עם נעליים מיוחדות ליום השואה

הרכז הישראלי של פרטיזן בלגרד שיחק ב-78:88 על זאדאר בליגה האדריאטית עם נעליים עליהן נכתב "יזכור". ב-15 דק' הוא לא קלע, מסר שני אס' וקטף ריב'

|
הנעליים של ים מדר (אינסטגרם)
הנעליים של ים מדר (אינסטגרם)

מחווה מרגשת. לזכר יום השואה והגבורה, שהחל הערב (שני), הופיע ים מדר, שחקן פרטיזן בלגרד, עם נעליים מיוחדת עליהן נכתב “יזכור”. הגארד הישראלי סייע לקבוצתו לנצח 78:88 את זאדאר במסגרת הליגה האדריאטית.

מדר שותף ל-15 דקות, בהן לא קלע, מסר שני אסיסטים והוריד ריבאונד אחד. פרטיזן המשיכה לבסס את מקומה בצמרת הליגה, כשג’יימס נאנלי הוביל עם 18 נקודות, קווין פאנתר קלע 15 ודנטה אקסום ומתיאס לסורט קלעו 13 כ”א.

הקבוצה הסרבית סיימה את העונה הסדירה ביורוליג במקום השישי, כשבמחזור הסיום ניצחה 81:83 את פנאתינייקוס. מדר וחבריו יפגשו בפלייאוף את ריאל מדריד, כשהרכז מעמיד ממוצעים של 5.7 נק’ ו-1.5 אס’ במפעל.

ים מדר (הטוויטר של פרטיזן בלגרד)ים מדר (הטוויטר של פרטיזן בלגרד)
אסור לפספס
נגןדובאי: מפגש מפחיד בין מודריץ' לנחש ענקי
מצחיק: מודריץ' לא ציפה לנחש הענקי הזה
נגןכמו בן זיני: גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
כמו בן זיני? גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
נגןראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
ראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
נגןרוי זהבי כובש לזכות מכבי וחוגג כמו אבא
רוי זהבי כובש לזכות מכבי וחוגג כמו אבא
/* LAST / NEXT ROUNDs */