בחיפה זועמים על אישור השער השני: "שערורייה"

הירוקים טוענים כי הכדור עבר את הקו והשער לא היה חוקי ויבקשו לשמוע את הסאונד ב-VAR. באיגוד השופטים הגיבו: "התמונה בטלוויזיה זו לא הוכחה שעבר"

בחיפה זועמים על אישור השער השני: "שערורייה"

מכבי חיפה רשמה הערב (שבת) הפסד מפתיע כשספגה שני שערים דרמטיים, איבדה יתרון בדקות האחרונות והפסידה 2:1 להפועל ירושלים באצטדיון טדי. בעקבות ההפסד, מכבי תל אביב והפועל באר שבע עלולות לצמק את הפער בפסגה.

בחיפה זעמו על ההחלטה שלא לפסול את השער השני של הקבוצה מהבירה וטוענים שהכדור עבר את קו הרוחב: "שיפוט שערורייה", אמרו במועדון, וביקרו את מערכת ה-VAR: “הם מתערבים מתי שלא צריך ולא מתערבים מתי שצריך”. באיגוד השופטים הגיבו לטענות של הירוקים: “התמונה בטלוויזיה זה לא הוכחה שהכדור עבר את הקו. היו מלא מקרים כאלה". במועדון מתכוונים לבקש לשמוע את הסאונד מה-VAR.

בתוך כך, בסיום המשחק מוחמד אבו פאני התעמת עם אחד מאנשי הפועל ירושלים, בעוד שי אהרון הפריד ביניהם והרגיע את הקשר של הירוקים. בנוסף, אחד הקוונים בסיום נראה כמי שמתווכח עם דניאל סונדגרן לאחר שהשחקן עבר לידו ופגע בו עם הכתף.