ניזאר עיסאווי (35) לא הצליח להתגבר על הכוויות מהן סבל לאחר שצילם את עצמו מוחה מול תחנת משטרה אחרי שהואשם בטרוריזם. הרקע לכך הזוי לחלוטין

שחקן הכדורגל הטוניסאי ניזאר עיסאווי מת אתמול כתוצאה מכוויות קשות מהן סבל לאחר שהצית את עצמו ביום שני האחרון כמחאה נגד אלימות משטרתית. עיסאווי הואשם בביצוע פעולות טרור במסגרת סכסוך בין שכונות באזור קאירואן.
“בגלל עימות עם אדם שמוכר בננות, אני הולך למשטרה ומאשימים אותי בטרור. טרור בגלל תלונה על מחירי בננות”, האשים עיסאווי בסרטון לייב שהעלה לרשת החברתית מול משרדי המשטרה.
הכדורגלן בן ה-35 ששיחק בעבר באוניון ספורטיף מונאסטיר מהליגה הבכירה במדינה היה אב לארבעה. בסיום צילום הסרטון המדובר הוא הצית את עצמו באש. כוחות הביטחון באזור השתמשו בגז מדמיע כדי לפזר עשרות תושבים שהפגינו מול תחנת המשטרה בעקבות מותו של עיסאווי, ואילצו את העסקים באזור להיסגר.
Discutió por el precio de la banana, se prendió fuego y murió: la trágica historia de un futbolista en Túnez
— TyC Sports (@TyCSports) April 15, 2023
Nizar Issaoui había sido acusado de "terrorista" al denunciar sobreprecios y se inmoló en protesta contra el abuso policial.https://t.co/iyyFWCoC6p