עדיין בקרב: הפועל ת"א נכנעה 1:0 להפועל חיפה

בתום משחק שקול בסמי עופר, חניכיו של סילבס עדיין במאבק על הירידה, לעומת אלה של רוני לוי, שעל סף הישארות רשמית. תורג'מן הכריע במשחקו המאה (5')

עדיין בקרב: הפועל ת"א נכנעה 1:0 להפועל חיפה

הפועל חיפה והפועל תל אביב הגיעו היום (שבת) לאצטדיון סמי עופר כדי לפתוח את מחזור המשחקים בפלייאוף התחתון בליגת העל כאשר שני הצדדים יודעים שניצחון יתן צעד גדול לעבר הישארות בליגה. האדומים מהכרמל הם אלה שיצאו עם ידם על העליונה והם יכולים כבר להתחיל בהכנות לקראת העונה הבאה.

טרם המשחק התקיים טקס לאלון תורג’מן כדי לציין את הגעתו למאה משחקים במדי הצפוניים, איך החלוץ הגיב? עם השער המכריע של המשחק כבר אחרי חמש דקות. המשך המפגש היה שקול, כשכל צד הגיע לכמה מצבים קורצים, אך אוהד לויטה שמר על רשת נקייה ואילו אמיליוס זובאס לא.

כעת, חיים סילבס וחניכיו לא יכולים להיות רגועים, כאשר ההפסד משאיר אותם לגמרי במאבק על ההישארות בליגה, וכעת פניהם יפנו לעבר התוצאות בהתמודדויות של יריבותיהם בתחתית. במחזור הבא האדומים מתל אביב יארחו את מכבי בני ריינה ל”קרב על שש נקודות”, כשהאדומים מהכרמל יישארו בסמי עופר ויפגשו את בני סכנין.