לא העונה שלה: רק 1:1 למכבי ת"א מול אשדוד

הצהובים לא הצליחו לנצח את קבוצתו של רן בן שמעון ורשמו תיקו שני ברצף בבלומפילד. אקולטסה כבש ראשון בפנדל מדויק (72'), זהבי השווה בנגיחה (79')

לא העונה שלה: רק 1:1 למכבי ת"א מול אשדוד

שוב מכבי תל אביב לא מנצחת בבלומפילד. אחרי שחניכיו של אייטור קראנקה גברו 1:2 דרמטי על הפועל באר שבע בטרנר במשחק האחרון, הם סיימו הערב (שבת) ב-1:1 מאכזב מול מ.ס אשדוד והם עם ניצחון אחד בלבד בארבעת המשחקים האחרונים לעיני הקהל הביתי. בעקבות איבוד שתי הנקודות, הפועל באר שבע השנייה תוכל להגדיל את הפער ממכבי ת”א לארבע נקודות אם תנצח את מכבי נתניה.

הצהובים שלטו ברובו של המשחק. אחרי שבמחצית הראשונה לא נרשמו איומים משמעותיים, המחצית השנייה נפתחה טוב יותר מבחינתם של הצהובים והם הרבו לאיים על שער האורחים. אחרי ששער של ערן זהבי נפסל אחרי התערבות ה-VAR הוא החמיץ מול שער חשוף והאורחים יצאו להתקפת מעבר שבסיומה הכדור פגע בידו של דריק לוקאסן ברחבה. נאאל עודה שרק לפנדל אותו תרגם אלטון אקולטסה לשער היתרון של האורחים בדקה ה-72.

בדקה ה-78 ערן זהבי שוב רשם החמצת ענק. פארפה גייאגון עבר שלושה שחקנים באגף שמאל והשאיר את הכדור למספר 7 בצהוב שמול שער חשוף נעצר במשקוף. כמובן שווינר כמו ערן זהבי לא יוותר על המשחק ואחרי דקה בלבד הוא השווה בנגיחה מהגבהה של אייל גולסה וקבע חלוקת נקודות.

ערן זהבי מתנצל בפני האוהדים (רדאד גערן זהבי מתנצל בפני האוהדים (רדאד ג'בארה)
ערן זהבי מתוסכל בסיום (רדאד גערן זהבי מתוסכל בסיום (רדאד ג'בארה)
גבי קניקובסקי ודור תורגגבי קניקובסקי ודור תורג'מן מאוכזבים בסיום (רדאד ג'בארה)