מסתדרת ללא קאסמירו: 0:2 ליונייטד מול אברטון

השדים האדומים סיפקו משחק נהדר ועם ניצחון ליגה 2 ברציפות בלי ספיגה הראו שהם יכולים להרשים ללא הקשר המורחק. מקטומיניי (36) ומרסיאל (71) הכריעו

מסתדרת ללא קאסמירו: 0:2 ליונייטד מול אברטון

מנצ’סטר יונייטד המשיכה היום (שני) במאבקי הטופ 4 כשפתחה את המחזור ה-30 של הפרמייר ליג ועשתה זאת בצורה מרשימה עם 0:2 מול אברטון במשחק חד צדדי.

השדים האדומים הראו משחק שני ברציפות שהם יכולים להסתדר ללא קאסמירו המורחק כששלטו לחלוטין במשחק, איימו בלי סוף על השער וגם כבשו פעמיים מרגליהם של סקוט מקטומיניי (36) ואנתוני מרסיאל (71). רק יכולת נהדרת של ג’ורדן פיקפורד בשער של הטיפוס מנעה תבוסה.

אמנם הקבוצה הבטיחה את הישארותה ברביעייה הראשונה לעוד מחזור, אך לא כל החדשות חיוביות. מרקוס רשפורד מתח את השריר לקראת הסיום והוחלף, כשכעת ביונייטד יצטרכו לקוות שהפציעה של כוכבם הגדול לא רצינית.