יום שישי, 02.01.2026 שעה 14:37
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: היום כל השחקנים רוצים להיות בבית"ר

מאמן הירושלמים אחרי ה-0:2 על הפועל חיפה: "שמח שהמועדון התייצב, במחצית הראשונה היה משחק אדיר שלנו". רוני לוי: "קיימת דאגה, יש הרבה מה לשפר"

|
יוסי אבוקסיס (אורן בן חקון)
יוסי אבוקסיס (אורן בן חקון)

בית”ר ירושלים חזרה הערב (שני) מפגרת הנבחרות בצורה חיובית והשלימה ניצחון שני ברציפות במסגרת הליגה עם 0:2 מול הפועל חיפה, שמנגד רשמה משחק שישי ברציפות ללא ניצחון.

יוסי אבוקסיס אמר לאחר המשחק: “במחצית הראשונה המשחק היה צריך להסתיים. חטיפות ומשחק אדיר שלנו, אבל כבר יכל להיות 1:1 עם הקורה ועצירה של מיגל וככה זה כדורגל. הגיע לנו לנצח בתוצאה אפילו יותר טובה”.

על התקופה לפני הפלייאוף הוסיף: “לא פשוט להגיע לפלייאוף התחתון באכזבה ואני צריך לומר כל הכבוד לשחקנים שלנו. הם נראים טוב באימונים ויש לנו עוד חודש את חצי גמר הגביע וצריך להגיש לשם בכושר”.

המאמן המשיך: “התפקיד שלנו לדעת להתאושש והאימונים שלנו נראים טוב, אמרתי לשחקנים שצריך להביא את האנרגיות שלנו למשחקים. אין דבר טוב כמו חצי גמר גביע כדי לתת מוטיבציה לשחקנים”.

טרזי תומא ואופיר קריאף חוגגים (אורן בן חקון)טרזי תומא ואופיר קריאף חוגגים (אורן בן חקון)

על המחשבה לעונה הבאה: “שחקנים רוצים להמשיך בבית”ר ירושלים ורבים רוצים להגיע לפה – בטח כשיש בעלים יציב. היום כולם רוצים להיות פה ואני שמח שהמועדון התייצב. נכון שהתאכזבנו עם הפלייאוף התחתון, אבל אנחנו משחקים כדורגל שמח והקהל נהנה.

“בתחילת העונה לא היה לנו סגל שמתאים לליגת העל ולכן לא הגענו לפלייאוף העליון. אנחנו תמיד חושבים איך לחזק את הסגל ונצטרך לעשות הכנה טובה – בשביל זה צריך לחשוב על שחקנים כבר מעכשיו”.

רוני לוי אמר: “חצי ראשון חלש מאוד שלנו, בית”ר שלטו במשחק ונתנו גול דקה לחצי שאסור שיקרה גם במחצית פחות טובה. במחצית השנייה השתפרנו, לצערי לא ניצלנו את ההזדמנויות שלנו וספגנו. משחק שאני אישית לא אוהב ויש הרבה מה לשפר, יש דאגה”.

רוני לוי (אורן בן חקון)רוני לוי (אורן בן חקון)

מאמן הפועל חיפה המשיך: “אני למדתי בחיים לקחת את כל התסריטים, כל זמן שיש סיכוי תאורטי לירידה צריך לא להגיע לסיטואציה שנכנסים למאבק למטה. צריך באופן רשמי להבטיח הישארות ואז נהיה יותר רגועים”.

לסיכום אמר: “השחקנים מקצוענים ולכל אחד יש מחויבות להפועל חיפה ולעצמו, כל אחד גם רוצה לדאוג לעצמו לחוזה לשנה הבאה ויש מספיק סיבות לשמור על מתח”.

מיגל סילבה הוסיף: “אנחנו כמו משפחה גדולה, כולם אוהבים לצחוק ויש לנו חדר הלבשה שמח. זה הסוד להצלחה, חשוב שיש לנו קשר טוב ושמחה בחדר ההלבשה”.

לסיכום ולקראת החג אמר שוער בית”ר ירושלים: “אנחנו מנסים לעשות את הכי טוב שלנו משחק אחרי משחק. רציתי לאחל לכם חג שמח לכולם”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */