בתום משחק נהדר: 2:3 למ.ס. אשדוד על נתניה

החבורה של רן בן שמעון חלפה בטבלה על פני יריבתה. זקאריה וסבטקוביץ' כבשו שני שערים מוקדמים, בריהון נעץ את השלישי. אברהם וזלטאנוביץ' רק צימקו

בתום משחק נהדר: 2:3 למ.ס. אשדוד על נתניה

המחזור ה-28 של ליגת העל המשיך הערב (שבת) עם מ.ס. אשדוד שגברה 2:3 על מכבי נתניה בתום משחק נהדר. החבורה של רן בן שמעון חלפה על פני זו של רן קוז’וק בדרך אל המקום הרביעי בטבלה.

המשחק נפתח בסערה וכבר אחרי 80 שניות של כדורגל מוגיס זקאריה העלה את המארחת ליתרון 0:1. רק שתי דקות חלפו, וננאד סבטקוביץ’ הכפיל את היתרון של אשדוד עם נגיחה מכדור קרן. נתניה נכנסה לעניינים ולאחר כמה כדורים שהלכו למשקוף ולקורה, אביב אברהם כבש מבישול של פטריק טוואמסי ושלח את הקבוצות לחדר ההלבשה כשלוח התוצאות הראה 1:2 לאשדוד.

האורחת הייתה טובה יותר בפתיחת המחצית השנייה, אך בדקה ה-73 דווקא יעקב בריהון היה זה שמצא את הרשת והעלה את הקבוצה מעיר הנמל ל-2:3. איגור זלטאנוביץ’ עוד הספיק לצמק בפנדל, אך זה לא הספיק לחבורה מנתניה ובסיום, אשדוד ניצחה 2:3.

המסע"ת של נתניה ואשדוד

החבורה של רן בן שמעון תנסה להמשיך את המומנטום ביום שלישי במשחק לא פשוט בכלל נגד הפועל באר שבע. מכבי נתניה רושמת כבר ארבעה משחקים ללא ניצחון והיא תנסה לעצור את הרצף כשתארח את הפועל ירושלים בעוד שלושה ימים.

שחקני מכבי נתניה מאוכזבים (ראובן שוורץ)שחקני מכבי נתניה מאוכזבים (ראובן שוורץ)