יום חמישי, 15.01.2026 שעה 02:51
יורו עד גיל 17 25-26
00-00אנגליה עד 171
00-00גרמניה עד 172
00-00איטליה עד 173
00-00אלבניה עד 174
00-00פורטוגל עד 17 5
00-00צרפת עד 176
00-00צ'כיה עד 177
00-00בלגיה עד 178

"הנבחרת במצב טוב, הדברים עדיין תלויים בנו"

מאמן נבחרת הנערים, גדי ברומר, דיבר לקראת המשחק הגורלי נגד סרביה היום ב-15:00 במוקדמות אליפות אירופה: "נעשה הכול כדי להעפיל, מאמינים בנבחרת"

|
גדי ברומר (איציק בלניצקי)
גדי ברומר (איציק בלניצקי)

אחרי שתי תוצאות התיקו נגד בוסניה ובלארוס, נבחרת ישראל עד גיל 17 תתמודד היום (שלישי) ב-15:00 נגד סרביה המארחת למשחק גורלי. אם החבורה הישראלית תנצח, היא תוכל לעלות למקום הראשון כשבמקביל בלארוס צריכה למעוד מול הבוסנים. אחרת, ישראל תהיה במקום השני ותצטרך להסתכל על הבתים האחרים ולבדוק אם היא מהסגניות הטובות ביותר, שכן רק שבע מתוך שמונה הסגניות עולות ליורו.

לפני ההתמודדות, המאמן גדי ברומר אמר: "אחרי המשחקים מול בוסניה ובלארוס אפשר להגיד שהנבחרת שלנו במצב טוב כי הדברים עדיין תלויים בנו. אם ננתח את המשחקים של סרביה בטורניר אפשר להתרשם שמצפה לנו משחק קשה מחר”.

על מוכנות שחקניו ציין: “השחקנים שלנו מראים המון נחישות ואמונה שאפשר יהיה לעשות את זה. אנחנו נעשה את הכל כדי להעפיל לאליפות אירופה. אנחנו מאוד מאמינים בנבחרת הזו ובמרקם הקבוצתי שיש לנו פה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */