יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:07

"עשינו את הדברים בצורה נכונה, תחושת פספוס"

לביא, אחרי ה-1:1 של הנבחרת מול קוסובו: "הראנו שאנחנו יודעים לשחק כדורגל טוב". גלזר: "שווייץ? נבוא צנועים ורעבים", ויטור: "יהיה מאבק עד הסוף"

|
נטע לביא (איציק בלניצקי)
נטע לביא (איציק בלניצקי)

קמפיין מוקדמות יורו 2024 נפתח אתמול (שבת) עם תוצאה די מאכזבת מבחינת נבחרת ישראל. שחקניו של אלון חזן סיימו רק ב-1:1 עם קוסובו וביום שלישי יצאו לשווייץ למפגש מול הפייבוריטית לסיים בראש הבית. אלי דסה בשער עצמי העניק את היתרון לאורחים, אבל בדקה ה-56 דור פרץ השווה והשאיר לפחות נקודה בבלומפילד.

השוער עומרי גלזר סיכם: “יש אכזבה מסוימת, אני חושב שפתחנו את המשחק בצורה מצוינת והגענו למספר מצבים שהיו יכולים לעזור לנו לעלות ליתרון ובסוף ספגנו מטעות וחוסר מזל. במחצית השנייה איזנו את התוצאה וגם הגענו לכמה מצבים, אם כי גם יכולנו להפסיד בסוף. התיקו די משקף, אבל אין ספק שזה פספוס כי שלטנו לאורך כל המחצית הראשונה והם לא הגיעו לרבע הזדמנות אמיתית מול השער במחצית הזאת”.

גלזר המשיך: “קוסובו לא הפתיעה אותנו, ידענו שיש להם שחקנים מצוינים שמשחקים בליגות בכירות באירופה, כמו אמיר רחמני הבלם מנאפולי שדוהרת לאליפות וגם ודאט מוריצ’י ממיורקה. אנחנו ממשיכים הלאה לשווייץ, שגם לה יש שחקנים מהטופ של אירופה והם עשו קמפיין טוב במונדיאל, כך שזה לא יהיה משחק פשוט. אנחנו באים צנועים ורעבים וניסע כדי לעשות את העבודה שם”.

שחקני נבחרת ישראל (איציק בלניצקי)שחקני נבחרת ישראל (איציק בלניצקי)

נטע לביא אמר: “ידענו שקוסובו נבחרת טובה והם לא הפתיעו אותנו. היו הרבה דברים חיוביים במשחק הזה, לחצנו אותם טוב ומאוד רצינו לנצח, אבל בסוף זה לא הצליח. חטפנו שער על דברים שקורים בכדורגל, משחקים יכולים ללכת לשני הכיוונים ואני חושב שעשינו את הדברים בצורה נכונה. עכשיו אנחנו עם הפנים קדימה ואני חושב שהנבחרת הראתה שהיא יודעת לשחק כדורגל מאוד טוב. ברור שאנחנו מרגישים פספוס, צריך לתקן את הדברים שעשינו פחות טוב ולשמר את הדברים הטובים”.

מיגל ויטור הוסיף: “אני מאוכזב קצת מהתוצאה. בדקות הראשונות שיחקנו נהדר כך שהיינו מסוגלים להבקיע שער או שניים במחצית הראשונה, אבל זה לא קרה וזה הכדורגל, אחר כך היה לנו מזל רע וספגנו שער. בסופו של דבר, אני חושב שזו תוצאה הוגנת, נלמד מזה. האם אנחנו מסוגלים להעפיל ליורו? ברור. יש לנו נבחרת חזקה וזה רק המשחק הראשון במוקדמות, עוד יהיה לנו מאבק רציני עם רומניה וקוסובו עד הסוף. נמשיך להילחם על הכרטיס ליורו”.

חזן: "אני מאוכזב, אבל ריאלי"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */