יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:21

השב"כ החליט לתגבר את האבטחה סביב זוהר

המצב הפוליטי הגיע גם לשר התרבות והספורט. אחרי ניסיון תקיפה כלפיו מצד מתנגדי הרפורמה המשפטית, הוחלט לתגבר את האבטחה סביבו למרות שלא רצה בכך

|
מיקי זוהר (רדאד ג'בארה)
מיקי זוהר (רדאד ג'בארה)

המצב הפוליטי במדינה ממשיך להיות מתוח במיוחד והוא משפיע גם על שר התרבות והספורט, מיקי זוהר. לאחר הערכת מצב השב”כ תגבר את האבטחה סביב השר, שלא רצה בכך, אבל תוגבר באבטחה גדולה מאוד.

הסיבה להגברת האבטחה היא ניסיון תקיפה של מפגינים, מתנגדי הרפורמה המשפטית, כלפי זוהר. המקרה, שהצטרף לשורת מקרים, הוביל לכך שרעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו, הוציאה הודעה חריגה בה קראה להרגעת הרוחות ולפעול להסכמה רחבה.

בהודעה נכתב: “מאז המצור האלים נגדי במספרה בתל אביב, לצערי האלימות נגד אישי ציבור רק מתגברת. היום הותקף באלימות השר אבי דיכטר. בימים האחרונים הותקפו שרות ושרים נוספים מהליכוד - ניר ברקת, מיקי זוהר, מירי רגב - וכן חברות וחברי כנסת”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */