כוכב הניקס התקרב לשיא המפורסם של כרמלו כשקלע 57 נקודות ב-140:134 למינסוטה. הסיקסרס הפסידו לשיקגו אחרי 2 הארכות, הווריירס ניצחו, הפסד לקינגס

משחקי ה-NBA נמשכו הלילה (בין שני לשלישי), כשבמוקד ניו יורק הפסידה למינסוטה למרות התפוצצות ושיא קריירה של ג’וליוס רנדל, שיקגו ניצחה את פילדלפיה לאחר שתי הארכות וממפיס גברה על דאלאס. בנוסף, יוטה גברה על סקרמנטו, גולדן סטייט חגגה מול יוסטון ושארלוט ניצחה את אינדיאנה.
שיא קריירה של ג’וליוס רנדל לא עזר לניקס. הכוכב קלע 57 נקודות והיה רחוק חמש נקודות בלבד מהשיא של כרמלו אנתוני, אבל הניקס לא השכילו לנצח למרות שחזרו מפיגור 17 נקודות. רנדל הפך לשחקן הראשון בקבוצתו שמגיע ל-50 נקודות או יותר מאז אותו משחק מפורסם של אנתוני ב-2014, שקבע אז שיא מועדון של 62 נקודות. בצד המנצח, טאורין פרינס קלע 35 נקודות עבור הטימברוולבס.
WHAT A DUB pic.twitter.com/k87XioXPTh
— Minnesota Timberwolves (@Timberwolves) March 21, 2023
הקבוצות אמנם לא קלעו בקצב מפלצתי ביחס לדקות בהן בילו על הפרקט, אבל ספקו את הדרמה של הלילה. הסיקסרס נכנעו אחרי שמונה ניצחונות רצופים למרות 37 נקודות ו-16 ריבאונדים של ג’ואל אמביד ו-22 נקודות של טייריס מקסי. בצד השני, זאק לאבין קלע 26 נקודות ודמאר דרוזן סיים עם 25 נקודות.
Drive home safely, Chicago. BEEP BEEP. pic.twitter.com/4fvLKesKMa
— Chicago Bulls (@chicagobulls) March 21, 2023
הגריזליס, עדיין ללא ג’ה מוראנט שעשוי לחזור בהמשך השבוע, השיגו ניצחון בזכות רבע אחרון אדיר בו עצרו את המאבריקס על 12 נקודות (12:29) וחזרו למקום השני במערב. ג’ארן ג’קסון ג’וניור סיים עם 28 נקודות, קיירי אירווינג קלע 28 נקודות מן העבר השני.
dub. 3 of em.
— Memphis Grizzlies (@memgrizz) March 21, 2023
הקינגס הפסידו אחרי שלושה ניצחונות רצופים, הג’אז השיגו ניצחון חשוב אחרי רבע ראשון מפלצתי של 19:40. אוצ’אי אבאג’י הרוקי סיים עם 27 נקודות לזכות המנצחת 37 נקודות של דיארון פוקס ו-22 של קיגן מארי לא הספיקו אצל האורחים.
FINAL: Kings fall to the Jazz, 128-120.
— Sacramento Kings (@SacramentoKings) March 21, 2023
@swipathefox: 37 PTS, 7 AST
Keegan Murray: 22 PTS, 6 REB
@DSabonis11: 11 PTS, 12 REB, 9 AST pic.twitter.com/3ETk7iIkQ0
יריבה בהזמנה לווריירס אחרי שלושה הפסדים רצופים. קליי תומפסון קלע 29 נקודות וסטף קרי הוסיף 30 נקודות במשחק שהזכיר את הימים הטובים, מנגד טארי איסון סיים עם 21 נקודות ו-12 ריבאונדים לזכות המפסידה וג’יילן גרין קלע 20 נקודות.
Got that dub tonight pic.twitter.com/tF3Wo15Amt
— Golden State Warriors (@warriors) March 21, 2023
ההורנטס הרימו הילוך ברבע האחרון והשיגו ניצחון חשוב. קלי אוברה ג’וניור סיים עם 28 נקודות, טרי רוזייר קלע 23 נקודות לצד תשעה אסיסטים וגורדוןו הייוורד סיים עם 22 נקודות. מיילס טרנר ובאדי הילד בלטו אצל הפייסרס עם 20 נקודות כל אחד.
We call that a comeback #LetsFly | @NewAmsterdam pic.twitter.com/S8DmykT8Dt
— Charlotte Hornets (@hornets) March 21, 2023