"רפאלוב יצטרך לקצץ מאוד בשכרו כדי להמשיך"

בבלגיה עוסקים בעתידו של הקשר אחרי הניצחון על ויאריאל: "מרוויח שכר גבוה במיוחד, עשוי לעבור לקבוצה אחרת במדינה". ועוד כמה זמן הוא רוצה לשחק?

"רפאלוב יצטרך לקצץ מאוד בשכרו כדי להמשיך"

אחרי ששיחק 64 דקות בניצחון 0:1 המפתיע של אנדרלכט על ויאריאל בדרך לרבע גמר הקונפרנס ליג, בבלגיה עוסקים בעתידו של ליאור רפאלוב, שמסיים את חוזהו אצל הסגולים בקיץ.

ב-’Voetbal’ הבלגי טוענים שהישראלי עשוי לעזוב את אנדרלכט ולהמשיך בקבוצה בלגית אחרת, כאשר במועדון הנוכחי שלו רוצים לחסוך כסף והבהירו שחלק מהמשתכרים הבכירים עלולים לעזוב.

“רפאלוב מרוויח שכר נדיב במיוחד. הישראלי יהיה בן 37 בעוד חודש וצריך לשבת יותר על הספסל ביחס לשנים הקודמות. החוזה שלו מסתיים ואם הוא רוצה להישאר, יהיה עליו לקצץ משמעותית בשכרו”, נכתב בתקשורת הבלגית.

ליאור רפאלוב (האתר הרשמי של אנדרלכט)ליאור רפאלוב (האתר הרשמי של אנדרלכט)

סוכנו של הקשר, דודו דהאן, אמר לתקשורת הבלגית שאנדרלכט היא אופציה עבור השחקן, אבל היא לא המועמדת היחידה, כאשר יש קבוצות נוספות שפנו. רפאלוב מעדיף להישאר בבלגיה, אך לא סוגר אף דלת.

אחת הקבוצות שמעוניינות ברפאלוב היא שרלרואה. בבלגיה מאמינים: “רפאלוב עדיין לא מוכן לפרישה והשאלה שנותרה פתוחה היא היכן ישחק בעונה הבאה. הוא בכל מקרה לא רוצה לפרוש, וסוכנו הבהיר שהוא מעוניין לשחק עוד שנתיים או שלוש”.

ליאור רפאלוב (רויטרס)ליאור רפאלוב (רויטרס)