יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:00
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

היציע המזרחי בטדי ייסגר ל-3 משחקים בפועל

עונש קשה לבית"ר בביה"ד: הקבוצה נקנסה ב-55,000 ש"ח וקיבלה בנוסף משחק רדיוס על תנאי. הדיין לקבוצה: "המדיניות שלכם היא לא להילחם בפורעי החוק"

|
שחקני בית
שחקני בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)

בית”ר ירושלים קיבלה היום (רביעי) עונש קשה מבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות התנהגות האוהדים שלה מול הפועל תל אביב והפעלת האמצעים הפירוטכניים: הוחלט לגזור על הירושלמים עונש של סגירת היציע המזרחי לשלושה משחקים בפועל.

עוד הוחלט לקנוס את הקבוצה בסכום של 35,000 ש”ח ולהטיל עליה עונש על תנאי של משחק רדיוס אחד בגין הרשעה חוזרת. בפסק דין נוסף, הקבוצה נקנסה ב-20,000 ש”ח נוספים על התפרעות אוהדים (55,000 בסך הכל). בבית הדין ציינו שמדובר בהעמדה לדין מספר 19 של המועדון העונה עקב מעשי האוהדים, והיד עוד נטויה בגין עוד שני כתבי אישום שהוגשו על המשחקים מול הפועל עפולה ובני סכנין.

פסק הדין קבע: “בעניין הנאשמת במשחק מול הפועל ת”א, דיברה על אוזלת ידה של הנאשמת או מדיניותה שלא להילחם באותם פורעי חוק, וכפי המקרה שהיה מול הפועל תל אביב לא אותר איש. למזלה של הנאשמת מוכן אני להניח כי בתוך מדרג העבירות, נחשבים המעשים המיוחסים לנאשמת במקרה זה בדרגה הנמוכה יותר של הפעלת אמצעים פירוטכניים”.

אוהדי הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים על רקע האבוקות (אורן בן חקון)אוהדי הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים על רקע האבוקות (אורן בן חקון)

עוד צוין: “בשבועות האחרונים ניכרת לכאורה מדיניות ‘חדשה ישנה’ מצד הנאשמת, שמעדיפה לזנוח את מלחמתה באותם אוהדים מתפרעים וטוענת כי אינה מצליחה לאתר את אותם פורעים, ומוצאת את עצמה מבלה שבוע אחר שבוע באולמות בית הדין. בסופו של יום מהווה הדבר בעייתיות של הנאשמת ועליה להבין שמדובר במדרון חלקלק מאוד, אשר בסופו תהום של אלימות שתלווה בנפגעים ללא כל צל של ספק”.

בביה”ד הוסיפו: “אותם פורעי חוק אשר ימשיכו להרגיש שהרסן שוחרר, ולפתע ייתקלו בהחלטה אשר לא תהא מקובלת עליהם מצד הנהלת הקבוצה, לא יהססו בבוא היום להפנות חיציהם להנהלת הקבוצה. תזכור הנהלת הנאשמת כי פופולריות וניסיון למצוא חן בעיני האוהדים, אינה משמעה זניחת כל מלחמה באותם פורעים, ובוודאי שאינה מהווה ערבון ולו הקל ביותר, כי אותם אוהדים לא יפנו מחר בבוקר כנגד אותה ההנהלה עצמה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */