הירושלמים, שכבר בטוחים בפלייאוף העליון, שלטו לאורך המשחק, אך פנדל אחד של קוסטה עשה את ההבדל והעלה את הקבוצה של שרון מימר אל מעל הקו האדום

מחזור הנעילה של העונה הסדירה בליגת העל המשיך הערב (שבת), כאשר בני ריינה גברה 0:1 על הפועל ירושלים, שמצידה כבר הבטיחה את העפלתה לפלייאוף העליון לאחר הניצחון על מכבי ת”א בשבוע שעבר. מארק קוסטה דייק מהנקודה הלבנה והעניק לשרון מימר שלוש נקודות חשובות למאבק בתחתית.
מפתיחת המשחק חניכיו של זיו אריה הראו את עליונותם ואת שליטתם הדומיננטית בהחזקת הכדור, אך החבורה הירושלמית לא השכילה לתרגם את השליטה למצבים מסוכנים והחצי הראשון נגמר בתיקו מאופס.
הלך המשחק המשיך להיקבע על ידי האדומים-שחורים, אך בדקה ה-60 נגיעת יד בתוך רחבת הקבוצה הביתית נקלטה בעיני מצלמות ה-VAR, ולאחר שאוהד אסולין בדק פעם נוספת, נקבעה בעיטת עונשין מ-11 מטרים לטובת האורחת, אותה קוסטה, שכבש שלושער בשבוע שעבר מול נס ציונה, לא התקשה לתרגם ליתרון שנשמר עד לדקות הסיום והעניק לשרון מימר וקבוצתו ניצחון שהעלה אותם אל מעל הקו האדום.
