עמדה במשימה: מילאן סיימה ב-0:0 עם טוטנהאם

אחרי שניצחו 0:1 בסן סירו, חניכיו של פיולי יצאו להתמודדות לא פשוטה בלונדון, הצליחו לשמור על התוצאה ולהשיג את הכרטיס לרבע הגמר. רומרו הורחק

עמדה במשימה: מילאן סיימה ב-0:0 עם טוטנהאם

משחקי הגומלין של שלב שמינית גמר ליגת האלופות נמשכו הערב (רביעי), כשטוטנהאם, שחיפשה למחוק את הפיגור מהמשחק הראשון באיטליה, אירחה את מילאן, שרצתה לשמור על התוצאה ולהעפיל לרבע הגמר לראשונה מזה 11 שנה.

המשחק לא התעלה על עצמו, ובמשך המחצית הראשונה שתי הקבוצות לא הצליחו לשמור על הכדור, לייצר לעצמן מצבים מסוכנים ולאיים על השער האחת של השנייה.

בהמשך המשחק, הקצב נשמר כשהאיטלקים ניסו לפרוץ את הגנת האנגלים ללא הצלחה. כריטסיאן רומרו הורחק בכרטיס צהוב שני לאחר תיקול לא מוצלח על תיאו הרננדס בדקה ה-78, והתוצאה נשמרה עד הסיום.

בזכות הניצחון כאמור, חניכיו של פיולי רשמו ציון דרך משלהם כשלראשונה מאז 2012 העפילו לשלב רבע הגמר בליגת האלופות. טוטנהאם מצידה, תנסה להתרכז במסגרת המקומית בליגה, כשהיא בעיצומו של המאבק על הכרטיס שמוביל לליגת האלופות בעונה הבאה.