יום חמישי, 18.12.2025 שעה 04:32

"זה היה אוטובוס, ברצלונה שיחקה במערך 6-3-1"

ביקורת במדריד על הסגנון של היריבה בקלאסיקו: "קטנצ'יו, המיתוס הגדול של בארסה נגמר". אנצ'לוטי אמר: "היה מפתיע לראות אותם משחקים בצורה הזו"

|
ויניסיוס עצבני במהלך הקלאסיקו (רויטרס)
ויניסיוס עצבני במהלך הקלאסיקו (רויטרס)

קלאסיקו כזה לא רואים בכל יום. ברצלונה ניצחה אמש (חמישי) 0:1 את ריאל מדריד והשיגה מקדמה לגומלין של חצי גמר גביע המלך למרות שהחזיקה בכדור ב-35.6% בלבד, הנתון הנמוך ביותר מאז פפ גווארדיולה הפך למאמן הקטלונים ב-2008 - רצף של 861 משחקים. בנוסף, הבלאנקוס לא הצליחו לבעוט או לנגוח למסגרת בסנטיאגו ברנבאו לראשונה מאז החלו רישומי הסטטיסטיקה - רצף של 338 משחקים.

בכלי התקשורת במדריד לא פספסו הזדמנות לעקוץ את בארסה על הסגנון שמזוהה בעיקר עם ריאל ובעיתון 'מארקה' נכתב: "עבר הרבה זמן מאז שהשחקנים של צ'אבי צופפו כל כך קרוב לטר שטגן. אראוחו עבר לשחק כמגן ימני כחלק מתוכנית אנטי ויניסיוס ובארסה שיחקה במערך 6-3-1".

בכתבה אחרת נכתב: "צ'אבינטה (הכינוי של בארסה הזו) היא אוטובוס, המיתוס הגדול של ברצלונה נגמר". בעיתון 'אס' נכתב על הסגנון של בארסה, "קטנצ'יו" - סגנון המשחק המבוקר שמזוהה עם הכדורגל האיטלקי.

ביקורת על הסגנון. צביקורת על הסגנון. צ'אבי (רויטרס)

גם קרלו אנצ'לוטי עצמו תהה לפשר הסגנון של בארסה בקלאסיקו: "היה קצת מפתיע לראות את ברצלונה משחקת ככה. אם נשחק משחק דומה כמו זה בקאמפ נואו, נעלה לגמר". זאת, כאמור, למרות ששחקניו לא איימו למסגרת אפילו פעם אחת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */