יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:21
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"כל שחקן יצטרך להוכיח שמגיע לו להיות בהרכב"

מאמן ב"ש, ברדה, לקראת ריינה מחר ב-20:00: "מבחינתי אין לנו סגל חסר, מי שמשחק צריך לעשות את העבודה". אבו עביד: "חייבים לנצח כדי להישאר בתמונה"

|
אליניב ברדה (רדאד ג'בארה)
אליניב ברדה (רדאד ג'בארה)

הפועל באר שבע רוצה לחזור לנצח. האדומים מבירת הנגב לא ניצחו בשני מחזורי הליגה האחרונים ויחפשו לחזור למסלול מחר (שני) ב-20:00 כשיארחו באצטדיון טרנר את בני ריינה במסגרת המחזור ה-24 של ליגת העל.

מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, אמר לקראת המשחק: “הניצחונות של מכבי חיפה ומכבי ת”א במחזור הזה לא משפיעות עלינו, אנחנו תמיד באים בגישה של קבוצה חזקה, עיקשת, שמבינה שהיא משחקת בבית וצריכה לנצח, כי טרנר הוא יתרון מבחינתנו. אנחנו משחקים מול קבוצה שקשה לשחק נגדם. אנחנו מסתכלים על עצמנו ומנסים להיות הכי טובים שאנחנו יכולים, אז ככה נמשיך. טרנר הוא יתרון, נקודה. הדחיפה שהשחקנים מקבלים פה היא אדירה ואני מאמין שגם נתרגם את זה לדברים טובים”.

על הפציעה של הקפטן אמר: “מיגל ויטור בחוץ למשחק הקרוב. לגבי שאר הפצועים יש לנו עוד אימון ונראה מה מצבם, אבל מבחינתי אין לנו סגל חסר, מי שמשחק צריך לעשות את העבודה, נעלה עם ה-11 הכי טובים שלנו והם צריכים לעשות את העבודה”.

מיגל ויטור מוחלף. "ייעדר מהמשחק הקרוב" (ראובן שוורץ)מיגל ויטור מוחלף. "ייעדר מהמשחק הקרוב" (ראובן שוורץ)

“אני תמיד רוצה לבדוק ולשפר את עצמי. יכול להיות שיש לנו חלוצים שהיו ראויים ליותר דקות העונה, אבל מעכשיו כל שחקן יצטרך להוכיח שמגיע לו להיות בהרכב. יש לנו סגל חזק ושחקנים יצטרכו לקחת את ההזדמנויות בידיים. הדקות של פטריק קלימלה? כבר בהתחלה אמרנו שזו החתמה לטווח ארוך וייקח לנו זמן לבנות לו תוכנית ולהכניס אותו לעניינים, עשינו ככה עם המשחקים שהוא שיחק עד עכשיו עם דקות מתוכננות. יש קצת דברים בלתי צפויים ופציעות, אבל אנחנו לוקחים איתו את הזמן ומבחינתי הוא בעקומת התאקלמות טובה מאוד”.

“אני חושב שאנחנו נכנסים לפלייאוף כקבוצה חזקה מאוד, אבל יש דברים שצריך לשפר ואנחנו עובדים על דברים שהתקשינו בהם במשחקים האחרונים, בטח בחלק הקדמי, אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי כבר במשחק הקרוב. קצת שוכחים לגבי שאפי סוליימאנוב שהוא היה מורחק לארבעה משחקים והקבוצה המשיכה לרוץ בזמן שהוא קצת יצא מהקצב, אבל הוא התאמן מדהים ותמך בקבוצה לאורך כל הדרך, כרגע הוא מתאושש מווירוס, אך הוא נחוש לחזור ולהציג את היכולת שהוא הרגיל אותנו אליה לפני הפגרה”.

שאפי סוליימאנוב. "מתאושש מווירוס" (רדאד גשאפי סוליימאנוב. "מתאושש מווירוס" (רדאד ג'בארה)

בלם הקבוצה, איאד אבו עביד, הוסיף: “אני לא אוהב לחלק את הקבוצה להגנה והתקפה כי אנחנו עושים הכל במשחק ביחד כקבוצה, אין ספק שאנחנו שמים דגש על לא לספוג וזה עושה טוב לקבוצה שלא סופגים, מקווה שנמשיך ככה גם במשחקים הקרובים. אנחנו נמצאים בישורת האחרונה ומרגישים את הסוף, אבל הדבר היחיד שחושבים עליו הוא לעשות את העבודה מול ריינה בטרנר”.

“אני מרגיש פה בבית ושמעריכים אותי מאוד, גם הקהל וגם המועדון, ומשתדל לתת את כל כולי בכל משחק. טוב לי ולמשפחה בבאר שבע ורק שימשיך ככה. היינו מאוד מאוכזבים אחרי ההפסד למכבי ת”א, בכל זאת הבאנו הרבה קהל מבאר שבע ומבאס להחזיר אותם בלי חיוך הביתה, אבל המשכנו הלאה ומתעסקים עכשיו רק על המשחק מחר נגד ריינה. חייבים לנצח בשביל לצמצם את הפער ולהישאר בתמונה. מתרכזים רק במשחק ולא במה שיהיה הלאה”.

איאד אבו עביד ואליניב ברדה (מיכה בננו)איאד אבו עביד ואליניב ברדה (מיכה בננו)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */