יום שני, 23.02.2026 שעה 22:11
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"כולם ידעו שהפועל ת"א תשחק בפלייאוף תחתון"

סילבס לאחר ההפסד הראשון שלו כמאמן האדומים, 2:1 לאשדוד: "חושב שכולם כבר ידעו, הקבוצה לא הייתה טובה כל העונה". בן שמעון: "הלב מתפוצץ מגאווה"

|
חיים סילבס (ראובן שוורץ)
חיים סילבס (ראובן שוורץ)

לאחר שהשיג במחזור שעבר מול קריית שמונה ניצחון בכורה כמאמן הפועל תל אביב, חיים סילבס רשם היום (שבת) גם הפסד בכורה על הקווים כשהאדומים איבדו יתרון בדרך להפסד 2:1 מול מ.ס אשדוד.

סילבס אמר לאחר ההפסד: “ברמה האישית ספגנו שערים שלא מאפיינים אותנו  בתקוםה האחרונה. במחצית השנייה היה משחק ממש לא טוב ומה שניסינו לעשות מהספסל לא עזר. לצערי הרב, אם היינו משחקים לפחות במחצית הראשונה אז היינו מנצחים את המשחק. אלה טעויות שלא מאפיינות אותנו, אבל זה הכדורגל”.

עוד הוסיף מאמן האדומים: “בסופו של דבר ספגנו בדקה או שניים הראשונות של המחצית הראשונה דרך כדור שעבר דרך הבלם שלנו, זה משנה את המומנטום ואת ה’מוד’. היינו צריכים לחזור למשחק טוב יותר אחר כך ולהשתלט עליו. קייס (גאנם) יצא ולא הצלחנו לייצר דברים בחלק הקדמי. שיחקנו כדורגל לא טוב במחצית השנייה. ספגנו שני שערים במחצית השנייה, אחד בגלל יכול אישית ואחד בגלל טעות לא מחייבת. מאמין שיהיה טוב יותר במשחק הבא”.

חיים סילבס (ראובן שוורץ)חיים סילבס (ראובן שוורץ)

על ההבנה שהפועל תל אביב לפלייאוף התחתון, אמר סילבס: “זה משהו שאני חושב שכולם כבר ידעו עליו לפני. הקבוצה לא הייתה מספיק טוב לאורך כל העונה. הצלחנו באיזשהו שלב להתאושש ולחזק את הקבוצה, אבל היום היו דברים שלא התאימו לנו בחלק האחורי והיכולת במחצית השנייה אכזבה מאוד וצריך לתת על זה את הדעת”.

דן איינבינדר, שהבקיע את הראשון של הפועל ת”א, הוסיף: “לא חשבתי שככה ייגמר המשחק, היו רגעים שהתחלנו טוב את המשחק. כשאני משחזר לאחור, המחצית הראשונה הייתה די שוויונית. אני חושב שלא הגיע לנו היום, לא היינו אגרסיביים מספיק ולא נלחמנו מספיק. לא האמנו מספיק שאנחנו צריכם לרוץ ולעשות הרבה יותר. הגיע לפה הרבה קהל שנתן לנו הרבה אנרגיה ועידוד, לא הופענו היום”.

דן איינבינדר חוגג (ראובן שוורץ)דן איינבינדר חוגג (ראובן שוורץ)

מאמן אשדוד, רן בן שמעון, אמר בסיום: “לבוא אחרי שיא כזה כמו מכבי חיפה, ונכנסו עם גול כמו שקיבלנו. להישאר שם ולא לוותר, גם גופנית ובעיקר מנטלית, ולסיים עם גול ניצחון כזה בדקות כל כך משמעותיות, במאבק כל כך גדול על הפלייאוף העליון – גאווה גדולה. הלב שלי מתפוצץ לשחקנים האלה מגאווה, אני אוסף את זה וקשה לי. בא לי לשמוח”.

עוד אמר מאמן אשדוד: “התחברו לנו דברים, הצטרפו אלינו שחקנים, לקח לנו הרבה זמן לייצר את התמהיל והאיזונים הנכונים. אני חושב שאנחנו משחקים כדורגל טוב כל העונה, לתת גולים זה דבר אחר מלשחק כדורגל טוב כי לשחק כדורגל טוב זה חשוב מאוד ולנצח ולתת גולים זה דבר נוסף.

רן בן שמעון (ראובן שוורץ)רן בן שמעון (ראובן שוורץ)

“אנחנו עושים את זה בתקופה האחרונה, שחקנים אצלנו הפכו להיות יותר חדים וכמובן שיש סגל יותר רחב וחילופים מעלים אותנו. זה דבר חשוב לנו מאוד, זה ניצחון גדול מאוד. אולי יהיו כאלו שיצקצקו ויגידו, אבל לבוא אחרי מכבי חיפה לבלומפילד, עם קהל כזה מדהים וגדול וכזאת תמיכה ולנצח את המשחק זה הישג גדול”. 

כובש הצמד מוגיס זקאריה שיתף: “עבר הרבה זמן מאז שהבקעתי צמד, זה משהו שאני לא יכול לבטא במילים. בפעם האחרונה שהבקעתי צמד זה היה בגאנה ועבר הרבה זמן. הגיע לנו לנצח, אז זה היה טוב מאוד לכבוש. לא פתחתי? זו ההחלטה של המאמן ולא שלי ולפעמים זה לא תלוי באם אתה פותח, אלא בשינוי שאתה מביא למשחק. לפעמים זה הדקות הקטנות שעושות שינוי, אז אנחנו לא לוקחים את זה אישית כשאנחנו לא פותחים”.

זקאריה חוגג עם אקולטסה (ראובן שוורץ)זקאריה חוגג עם אקולטסה (ראובן שוורץ)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */