יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:00
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

"למרות שזה חסר חשיבות, זה הפסד מבאס"

טימור אחרי ה-97:95 לפינלנד במוק' המונדובאסקט: "לא מנחם אותי שהיה לי משחק טוב, רוצה לנצח", גינת: "הפסדנו את המשחק הרבה לפני הזריקה האחרונה"

|
בר טימור חוגג (רדאד ג'בארה)
בר טימור חוגג (רדאד ג'בארה)

נבחרת ישראל בכדורסל רשמה היום (שישי) את משחק הבית האחרון שלה, כאשר בתום הארכה ודרמה גדולה, היא נכנעה 97:95 לפינלנד, שכבר הבטיחה את העפלתה למונדובאסקט.

בר טימור, שרשם משחק מצוין עם 27 נקודות ופספס שלשה עם הבאזר שהייתה יכולה לנצח לישראל את המשחק, אמר בסיום: “ניסיתי להעיף כמה שיותר מהר בזריקה הראשונה. למרות שזה חסר חשיבות זה מבאס כי רצינו לבוא ולהיות ביחד ולנצח והרגשנו טוב. פתחנו את המשחק טוב, אחרי זה הם העלו את הקצב והיה לנו קצת יותר קשה. לא מנחם אותי שהיה לי משחק טוב, אני רוצה לנצח”.

עוד הוסיף טימור: “גם בהתחלה הם קצת פספסו זריקות יחסית פנויות ואחרי זה הם עשו כמה סלים גדולים. היו כמה שריקות גבוליות פלוס, לא יודע, זה מבאס מאוד. באמת שזה היה שבוע שבו באנו להיות אחד עם השני, שילוב של צעירים ומבוגרים, הרבה פרגון, הייתה אווירה מדהימה וחבל לי שלא ניצחנו”.

הקפטן תומר גינת אמר: “ברבע האחרון איבדנו אותם, איבדנו ריכוז, נתנו להם את השלשות ואת התנועה שהם חיפשו. זו ממש תחושת פספוס כי הרגשנו טוב. חבל. האמת רצתי מתחת לרשת כשבר טימור זרק כי חשבתי שזה הולך פנימה, הזריקה שלו הייתה קשה מאוד בסוף, אבל לא הפסדנו את זה שם, הפסדנו את זה בהרבה דקות אחרות. זה הפסד כואב. נועם יעקב? הוא ילד מוכשר מאוד, יש לו עתיד ורוד מאוד. מקווה שנחזור עם ניצחון מסלובניה”.

המאמן נדב זילברשטיין: “אני מאוד מאוכזב, שיחקנו יוצא מן הכלל שלושה רבעים, שלטנו בכל המפתחות שסימנו לעצמנו. שיחקנו התקפה יוצא מן הכלל, גמרנו את המשחק עם 25 אסיסטים, ומצד שני יש בי המון גאווה על מה שהחבר’ה עשו פה בארבעה ימים לפני המשחק. הרוח הייתה מצוינת, החבר’ה היו מאוד נחושים, שיחקנו עם המון תשוקה וזה בסיס טוב למה שאנחנו רוצים לעשות הלאה. אני יותר מגאה במה שהנבחרת עשתה היום”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */