"האווירה בדרבי של ת"א ביורוליג תהיה אגדית"

בזמן שהפועל ת"א חולמת להיות הנציגה הישראלית השנייה אי פעם במפעל, מי שהתרגש מהאופציה הוא דווקא דארון היליארד, גארד היריבה הגדולה מכבי ת"א

"האווירה בדרבי של ת"א ביורוליג תהיה אגדית"

העונה הנהדרת של הפועל תל אביב יכולה לקבל חותמת אדירה, אם וכאשר הקבוצה תעפיל, דרך היורוקאפ, למפעל הבכיר ביותר בכדורסל האירופי – היורוליג.

התרחיש לא הזוי עד כדי כך, האדומים נמצאים במקום השלישי בבית שלהם והם יודעים שזכייה שווה העפלה היסטורית, כשהמשמעות שלה אומרת בין היתר דרבי חם במעמד הכי גבוה שיש. מי שמתרגש מהאופציה הוא דווקא דארון היליארד, שמשחק כזכור ביריבה הכי גדולה של דני פנרקו וחניכיו, מכבי תל אביב.

הגארד העלה ציוץ בו כתב: “אם אכן זה יקרה (הפועל תעלה), האווירה בדרבי תהיה אגדית”. כמובן שהדרך עוד ארוכה, אבל אין ספק שלא רק היליארד יתרגש אם אכן נקבל בפעם הראשונה אי פעם שתי נציגות מישראל במפעל הכדורסל השני הכי טוב בגלובוס.