יום רביעי, 11.03.2026 שעה 01:28
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"אנחנו בימים קריטיים, כמו לחזור 4 שנים אחורה"

בסביבת האדומים קיים לחץ רב לאחר ההודעה על חידוש הדיונים בחובות העבר של המועדון, מחשש לביטול העסקה מצד האמריקאים: "קבוצת מינצברג ידעה על כך"

|
שחקני הפועל ת
שחקני הפועל ת"א באימון (שחר גרוס)

בהפועל תל אביב דרוכים מאוד בנוגע להחלטה של פיפ"א לפתוח מחדש את הדיונים בעניין חובות העבר של המועדון, כפי שפורסם אתמול לראשונה ב-ONE. הבעלים הנוכחיים של המועדון, מאיר תושב, זאב גרינברג והאחים איציק ושרון ניסנוב מעודכנים בפרטים עוד מהשבוע שעבר, כאשר קיימת אופטימיות לכך שפתיחת התיק מחדש בפיפ"א לא ישפיע על קבוצת מינצברג בדרך להעברת הבעלות על המועדון. 

הבעיה מבחינת קבוצת הבעלים העתידית, היא שבמידה וידרשו ערבויות כספיות על סכום 9 התביעות זה עשוי לעכב את החלטתם ואף לשקול היערכות מחדש. בנוסף לכך, כפי שפורסם בפודקאסט הפועל תל אביב בערוץ הפודקאסטים של ONE, קבוצת מינצברג גם כן עוקבת באדיקות אחר המצב בישראל בעקבות הרפורמה המשפטית שמקדמת הממשלה.  

כפי שהודיעו רשמית במועדון, האפשרות לפתיחת הדיונים מחדש ומההתחלה הייתה פתוחה, גם לפי עו"ד יוסי גייר. "כזכור, המועדון התמודד בשנים האחרונות עם קשיים שהעיבו על ההחלטות שהתקבלו בעניינה. פיפ"א תצטרך כעת להחליט אם ברצונה לחדש את ההליכים כנגד הקבוצה, אם בכלל", כך עלה בהודעה של הפועל תל אביב. 

קבוצת הרכישה של הפועל תל אביב (שחר גרוס)קבוצת הרכישה של הפועל תל אביב (שחר גרוס)

"ממשיכים כרגיל. קבוצת מינצברג ידעה על האפשרות הזאת מזמן, זה לא משהו שנפל כרעם ביום בהיר. צריך לקחת גם בחשבון שזה שיהיו דיונים לגבי הנושא, זה לא אומר שהאחריות לתשלום 9 התביעות כנגד המועדון יעברו מקבוצת 'הראל אחזקות' לקבוצת הבעלים הנוכחית או האמריקאית בעתיד. אנחנו בטוחים שיהיה בסדר והכל מתקדם כרגיל", אמרו במועדון. 

כך או כך, במועדון ממתינים להעברת 2 מיליון הדולר לחשבון נאמנות בתחילת מארס, מה שיהיה השלב הבא בתהליך העברת בעלות המועדון. כמו כן, כפי שפרסמנו ב-ONE, קבוצת מינצברג כבר פנתה להתאחדות לכדורגל כדי לפתוח בתהליך העברת הזכויות וגם כאן הרבה תלוי בהרכב הועדה ועד כמה יקשה או לא יקשה על מנת שהעסקה תצא לפועל.

יוסי גייר (נעם מורנו)יוסי גייר (נעם מורנו)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */