הקשר שהגיע ממכבי חיפה נכנס כמחליף להופעתו הראשונה בליגה היפנית, קבוצתו ספגה שוויון דרמטי בדקה ה-98 בפנדל וסיימה בחלוקת נקודות במחזור הפתיחה

נטע לביא החל את דרכו בליגה היפנית. הקשר שהגיע ממכבי חיפה לגמבה אוסקה ציין היום (שבת) את הופעת הבכורה שלו בקבוצתו החדשה במסגרת המחזור הראשון, כאשר עלה כמחליף בדקה ה-64 מול קאשיווה רייסול, במשחק שהסתיים ב-2:2 דרמטי במיוחד.
קבוצתו של לביא נקלעה לפיגור בדקה ה-42, כאשר איצ’י קטיאמה העלה את המארחת ליתרון. בדקה ה-49, טקאשי אוסאמי איזן את התוצאה כשכבש לזכות גמבה אוסקה וקבע 1:1. בדקה ה-54, דוואן השלים את המהפך לזכותה של אוסקה וכעבור 10 דקות לביא נכנס.
64分 ガンバ大阪 交代 MF 29 山本悠樹 OUT → MF 18 ネタ ラヴィ IN #ガンバ大阪 #GAMBAOSAKA https://t.co/7rOZpDFhIb pic.twitter.com/0DKE18fYEC
— ガンバ大阪オフィシャル (@GAMBA_OFFICIAL) February 18, 2023
הדרמה הגיעה בתוספת הזמן, כאשר בדקה ה-96 המארחת קיבלה כדור עונשין מ-11 מטרים. מאו הוסויה ניגש לבעוט ולא התבלבל מהנקודה הלבנה בדרך לשוויון דרמטי בדקה ה-98, שמציב את אוסקה במרכז הטבלה. כולל תוספת הזמן, לביא קיבל יותר מחצי שעה על המגרש ויקווה לפתוח מהמשחק הקרוב.