גרינפלד ישפוט את לברקוזן - מונאקו באירופית

אחרי ששפט שלושה משחקים בבתים של הצ'מפיונס, ביניהם את ריאל מדריד וסיטי, השופט הישראלי הבינלאומי זכה לשיבוץ יוקרתי נוסף ב-32 האחרונות באירופית

גרינפלד ישפוט את לברקוזן - מונאקו באירופית

באופ”א ממשיכים להעריך את יכולותיו של אוראל גרינפלד. היום (שלישי), איגוד השופטים הודיע על שיבוץ יוקרתי נוסף של השופט הישראלי הבינלאומי הבכיר, שינהל את המשחק בין באייר לברקוזן למונאקו במסגרת שלב 32 האחרונות של הליגה האירופית.

מי שיעזרו לגרינפלד, בצוות שיהיה מורכב כל כולו מישראלים, הם רועי חסן ועידן ירקוני שישמשו כקוונים, גל לייבוביץ’ שיהיה השופט הרביעי, בעוד שרועי ריינשרייבר ודוד פוקסמן יהיו אמונים על שיפוט המסך.

גרינפלד כזכור כבר שפט העונה שלושה משחקים בשלב הבתים של ליגת האלופות: פרנקפורט – ספורטינג ליסבון, שחטאר דונייצק – ריאל מדריד ומנצ’סטר סיטי – סביליה.