יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:45

הפועל ת"א הודיעה: אונואקו נפצע בעין וייעדר

הסנטר של האדומים סובל מדימום פנימי ולא נרשם בסגל למשחק ב-17:00 מול קריית אתא. פרנקו: "המשימה שלנו היא להניח את המחמאות מאחורינו ולהתלכד"

|
צ'ינאנו אונואקו (איציק בלניצקי)
צ'ינאנו אונואקו (איציק בלניצקי)

הפועל תל אביב תקווה לחזור לנצח גם במסגרת המקומית כשתארח הערב (ראשון, 17:00) את אליצור קריית אתא במסגרת המחזור ה-12 בליגת ווינר סל. לקראת המשחק, המועדון הודיע כי חמשת הזרים שנרשמו הם ג'יילן הורד, ג'יי פי טוקוטו, ג'ורדן מקריי, ג'ייקובן בראון ואקסבייר מנפורד.

מי שייעדר מההתמודדות הוא צ'ינאנו אונואקו לאחר שנחבל בעינו במהלך האימון המסכם. הסנטר סובל מדימום פנימי בעינו, וישוב לפעילות תוך מספר ימים במקביל למעקב אחר מצבו. 

מאמן הקבוצה, דני פרנקו, אמר לקראת המשחק: “אחרי עוד משחק נפלא שלנו ביורוקאפ באווירה מחשמלת, אנחנו חוזרים לליגה למשחק מול יריבה לוחמת. המשימה שלנו מורכבת, ככל שתהיה, היא להניח את המחמאות מאחורינו, להתגייס ולהתלכד יחד למאבק הקרוב”.

דני פרנקו (שחר גרוס)דני פרנקו (שחר גרוס)

גיל בני, שזומן לסגל נבחרת ישראל, הוסיף: “קרית אתא כבר הוכיחה במספר משחקים השנה שהיא יריבה עם אופי. בליגה הזו אין משחקים קלים, כדי להיצמד לראשות הטבלה נצטרך להביא אופי ונחישות כדי שיחד עם הקהל שלנו נשאיר את הניצחון באולמנו הביתי”.

גיל בני (עמרי שטיין)גיל בני (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */