יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:49

ההתאחדות חתמה על הסכם חסות עם ארקיע

ההתאחדות לכדורגל חתמה על הסכם חסות בסך כחצי מיליון שקלים עם חברת התעופה, שתטיס את הנבחרת במוקדמות היורו, זוארץ: "האמון שלהם בנו ראוי להערכה"

|
שינו זוארץ, אלון חזן ואנשי ארקיע (ההתאחדות לכדורגל)
שינו זוארץ, אלון חזן ואנשי ארקיע (ההתאחדות לכדורגל)

חברת התעופה ארקיע וההתאחדות לכדורגל חתמו הבוקר על הסכם חסות בסך של כחצי מיליון שקלים. ארקיע תטיס את הנבחרת הבוגרת בקמפיין מוקדמות יורו 2024 שיחל בחודש מרץ הקרוב לכל אחד ממשחקי החוץ מול שווייץ, רומניה, קוסובו, בלארוס ואנדורה. כמו כן, ההתאחדות לכדורגל תיהנה מאפשרות לקבל הצעות אטרקטיביות לטובת כל אחת מנבחרות הייצוג שלה והאוהדים שירצו להתלוות אליה. 

טקס החתימה נערך הבוקר בבית הנבחרות בשפיים, בהשתתפות יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ, יו"ר ארקיע גדי טפר, מנכ״ל ארקיע אינטרנשיונל עוז ברלוביץ׳, צחי וייס מנהל תחום הספורט בארקיע, מנהלת פיתוח בעסקי בהתאחדות רונית גלסמן, מנהלת הרכש קיקי אדלר ומאמן הנבחרת הבוגרת אלון חזן. 
 
יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ: "אני מברך על כך שנבחרות הייצוג שלנו, ובראשן הנבחרת הבוגרת, ייהנו בדרכן למשימות הלאומיות בחו"ל מתחושה אמיתית של בית גם בשחקים. חברת ארקיע התגייסה לאתגר הגדול שלנו להיות חלק מיורו 2024. התפקיד שלנו הוא לעשות את העבודה על כר הדשא, בכל אצטדיון, יחד עם אוהדים נאמנים שילוו את הנבחרת ויטוסו איתה, כדי שנעפיל לפסגה אליה אנחנו שואפים. האמון של ארקיע בנבחרות ישראל ובהתאחדות לכדורגל ראוי להערכה, כמו גם המחויבות שלה להעמיד לרשותנו את התנאים הטובים ביותר".

שינו זוארץ (ההתאחדות לכדורגל)שינו זוארץ (ההתאחדות לכדורגל)

אלון חזן, מאמן נבחרת ישראל: ״כדי להגשים את החלום ולהעפיל ליורו 2024 נזדקק לתנאים הטובים ביותר עבורנו ועבור האוהדים שילוו אותנו לכל מקום, בבית ובחוץ. השותפות עם ארקיע תעניק לנו דחיפה משמעותית וחיזוק נוסף בדרך ליעד הנכסף״.
 
יו"ר ארקיע, גדי טפר: "חברת ארקיע רואה את עצמה כבית של הספורט הישראלי. שיתוף הפעולה עם ההתאחדות לכדורגל מהווה נדבך חשוב לפעילות שארקיע חרתה על דגלה - קידום הספורט הישראלי, חינוך לספורט הוגן ולהתנהלות סובלנית ומכילה".
 
מנכ"ל ארקיע אינטרנשיונל, עוז ברלוביץ: "אנו רואים בהסכם זה צעד חשוב לשיתוף פעולה ותרומה לקידום הכדורגל הישראלי, ומאמינים שנבחרות ישראל יביאו אותנו להישגים חדשים. בשנה האחרונה ארקיע עשתה צעד ענק בתחום הספורט ומתמחה כיום בהטסת קבוצות ונבחרות ספורט לטורנירים ומחנות בחו"ל. אנחנו מתחייבים להעניק את השירות הטוב ביותר על מנת שהנבחרות הבוגרות והצעירות ישיגו את המטרות החשובות שעומדות בפניהם".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */