מערכת ONE
|

גילי ורמוט (עמרי שטיין)
לאחר שהבורר עו"ד ערן שמעוני פסק לזכות גילי ורמוט פיצוי על סך כ-400 אלף שקל מהפועל חיפה, הקבוצה עתרה לבית הדין האזורי לעבודה בחיפה בדרישה לביטול חלקי של פסק הבוררות בטענה כי “הבטחת המענק חולצה בכפייה ובחוסר תום לב מהבעלים יואב כץ ואין לתת לה תוקף. השחקנים והמאמן איימו תוך כדי סחיטה שהמוטיבציה תיפגע אם לא יתחלק בכסף”, אך הבורר עו"ד שמעוני דחה את הטענות.
עו”ד רועי רוזן, המייצג את גילי ורמוט, אמר בתגובה לבקשת הפועל חיפה לדחיית העתירה: “להפסיד צריך לדעת ולא רק על המגרש. הפועל חיפה הובסה בבוררות זו, גם בה. מדובר במקרה שבו שכרו של שחקן בית הולן באופן קבוע ומחפיר, ופסק הבוררות מדבר בעד עצמו”.
“על מנת לדחות את התשלום הגישו בקשת סרק לבית הדין לעבודה, שתידחה, יחד עם תביעת לשון הרע שתוגש על ידי מרשי כנגד מי שלא בוחל בשום טענה, לרבות מטורפת ממש כגון סחיטה (!), רק כדי לא לשלם חובות. זה מביך. הם עשו בדיוק אותו דבר עם קלינגר, רק מה - מעניין שבתיק של קלינגר לא טענו על מענק אירופה שזו סחיטה. עליהם להתבייש”.
רועי רוזן (איציק בלניצקי)