יום שלישי, 23.12.2025 שעה 22:31
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

ליאני טוען: השערים של הפועל ת"א נפסלו בצדק

שופט העבר פרסם דו"ח שיפוט על המשחק בין האדומים לבני ריינה: "נכון החליט שופט המסך בהחלטה שלא לאשר את השער, אבל משך בחינת האירוע חייב להתקצר"

|
שחקני הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)
שחקני הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)

שופט העבר לירן ליאני פרסם דו”ח שיפוט נוסף, הפעם על המפגש אתמול (ראשון) במסגרת המחזור ה-21 של ליגת העל בין מכבי בני ריינה להפועל תל אביב שהסתיים ב-1:1. על פי ליאני, השערים של האדומים נפסלו בצדק, אך צריך למצוא דרך לקצר את זמן הבדיקות. 

“בדקה ה-23 למשחק נפסל בצדק שער לזכות הפועל תל אביב בגין עבירה מוקדמת בתחילת המהלך של חלוץ הפועל תל אביב, קייס גאנם, על בלם מכבי בניי ריינה לוקאס ספנדלהופר”, כתב ליאני ברשתות החברתיות. “השופט, שראה את הסימון של עוזר השופט לעבירה, אפשר למשחק להימשך ופסל את השער לאחר השלמת המהלך. שופט המסך שבחן את האירוע זיהה דריכה על הרגל ובכך תמך בצדק בפסילת השער”.

שופט העבר גם התייחס לזמן שלקח לבדוק את האירוע: “על מנת לפסול שער יש לזהות בוודאות כי אכן נעברה עבירה. משך בחינת האירוע על ידי שופטי המסך חייב להתקצר. הבדיקה במקרה הזה ארכה כ-2:30 דקות”.

לירן ליאני (רדאד גלירן ליאני (רדאד ג'בארה)

“בדקה ה-86 למשחק הכדור ספק עובר את קו השער לאחר נגיחה של קשר הפועל תל אביב דוד קלטינס”, התייחס ליאני למקרה הגבולי השני של הערב. “אזכיר כי בארץ לא נעשה שימוש בטכנולוגיית קו השער. לפי זוויות הצילום לא ניתן לקבוע בוודאות האם הכדור עובר במלוא היקפו את קו השער. בהיעדר יכולת לקבוע באופן חד משמעי, על שופט המסך לתמוך בכל החלטה שנתקבלה במגרש ולכן, נכון החליט שופט המסך במקרה הזה, כאשר החליט לתמוך בהחלטה שלא לאשר את השער”.

עוד הוסיף ליאני על סיום המשחק: “שופט המשחק החליט על תוספת זמן של שש דקות ואפשר למשחק להימשך דקה וחצי נוספות תוך כדי שהוא מסמן לבעיטת קרן לזכות מכבי בניי ריינה בדקה ה-97:30. 15 שניות חולפות ובמהלכן שחקני שתי הקבוצות מאורגנים ברחבה, אולם רגע לפני שהשחקן בועט את הקרן, מחליט לפתע השופט לשרוק לסיום המשחק למורת רוחם, המוצדקת של שחקני מכבי בני ריינה”. 

“אם השופט החליט, שהדקה וחצי הנוספות מספיקות ואין הצדקה להאריך תוספת נוספת על התוספת זמן שכבר ניתנה, הוא יכול היה לשרוק לסיום מיד כאשר הכדור יצא לבעיטת קרן ולא לאפשר לשחקנים להתמקם ולהתארגן”, הסביר ליאני את הטענה.


תגובות סילבס ומימר לאחר המשחק



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */