יום שלישי, 13.01.2026 שעה 05:41

מפאודה לג'ודו: רז קיבל תואר שגריר של כבוד

כוכב הסדרה המרתקת פאודה קיבל ממריוס ויזר, נשיא האיגוד העולמי, תואר שגריר של כבוד: "יעבוד כדי לקדם את השלום והאחדות". העניק את המדליה לפלצ'יק

|
מריוס ויזר וליאור רז  (איגוד הג'ודו העולמי)
מריוס ויזר וליאור רז (איגוד הג'ודו העולמי)

כבוד גדול לשחקן והיוצר הישראלי ליאור רז, שקיבל מנשיא איגוד הג’ודו העולמי מריוס ויזר תואר שגריר של כבוד במסגרת תחרות הגראנד סלאם בפאריס אתמול (ראשון). היוצר של הסדרה המצליחה פאודה קיבל את התואר לאחר ש”הפיץ את ערכי הג’ודו ברחבי העולם”, לפי מה שנמסר מהאיגוד העולמי.

ויזר אמר: “זו בחירה טובה שמישהו כמו ליאור רז ישמש כשגריר. מדובר באדם שיעבוד כדי לקדם את השלום והאחדות, כמו גם את אי האפליה. הודות לפופולריות שלו, ליאור רז יקדם את האחדות בין המדינות שעדיין לא קרובות מספיק”.

רז עצמו אמר: “אני גאה להיות חלק מהמשפחה שמקדמת שלום, אהבה ואחדות”. כמו כן, ליאור רז העניק לפיטר פלצ’יק את מדליית הארד בה זכה אמש בתחרות וחיבק אותו על הפודיום. בהמשך העניק את המדליות גם לשאר המתחרים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */