יום רביעי, 24.12.2025 שעה 06:26
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: מעכשיו כל משחק הוא כמו גמר גביע

מאמן בית"ר ירושלים דיבר אחרי ה-0:3 על ק"ש: "כשאתה בא לבית"ר אתה רוצה קבוצה איכותית והפכנו לקבוצה הרבה יותר טובה". גזל: "אפשר להגיד שהתפרקנו"

|
יוסי אבוקסיס (ניסן עייש)
יוסי אבוקסיס (ניסן עייש)

בית”ר ירושלים המשיכה בכושר מגביע המדינה כשהביסה הערב (שבת) 0:3 את עירוני קריית שמונה בזכות הצגה של איאון ניקולסקו שסיים עם צמד ובישול שהחזיר את הירושלמים למקום שמוביל לפלייאוף העליון.

המאמן המנצח, יוסי אבוקסיס, אמר: “לאורך כל המשחק היו לנו מצבים הרבה יותר טובים. היינו מאוד מאורגנים וטובים בהגנה, ואני חושב שבכלל היינו מאוד מסוכנים במחצית השנייה. מאוד מתיש, השחקנים שיחקו הרבה דקות כולל הגביע ומגיע להם כל הכבוד”.

אבוקסיס המשיך: “כשאתה בא לאמן את בית”ר ירושלים אתה רוצה לראות קבוצה איכותית ועם תקציב. בתחילת השנה לא היינו קבוצת כדורגל, ואני לא מאשים את השחקנים כי שיחקנו עם הרבה אלמוניים ביחד. זה היה אוסף שלא הצלחנו לחבר ואני חושב שהיום אנחנו נראים הרבה יותר טוב ואנחנו קבוצה הרבה יותר טובה”.

על ניקולסקו הוסיף: “מה שהוא עשה מאז שהוא הגיע, כמובן שהוא עזר בחלק ההתקפי. אני התעקשתי להביא אותו ועוד משנה שעברה זכרתי אותו ממכבי פתח תקווה. התחברנו, שחקן עוזר לשחקן. היו לו שלושה שבועות שהיה לו דיכאון כי הוא לא הבקיע שערים, אבל גם כשהחמיץ הקהל עודד אותו”.

איאון ניקולסקו חוגג (ניסן עייש)איאון ניקולסקו חוגג (ניסן עייש)

על המאבק הצמוד על השישייה הראשונה אמר: “אני חושב שכל משחק הוא משחק על הפלייאוף העליון. כל משחק הוא כמו גמר גביע”.

עוזר מאמן קריית שמונה, רביד גזל אמר: “לא יצאנו מחדר ההלבשה למחצית השנייה. לצערי קיבלנו גול קל מדי ואפשר להגיד שהתפרקנו. זה לא דבר שקרה לנו השנה, היו גולים קלים מדי וזה לא מתאים לקבוצה שנלחמת על החיים שלה. רק יכול להתנצל בפני הקהל”.

על המאזן העגום בבית העונה: “זה נכון. בשביל להישאר בליגה נצטרך לנצח בבית”.

בנושא השינויים בינואר: “עשינו את השינויים ונקווה לראות גם תוצאות”.

רביד גזל (ניסן עייש)רביד גזל (ניסן עייש)

איאון ניקולסקו אמר: “זה לא המשחק הכי טוב שלי, אלא מול נתניה ואני לא אשכח את המשחק הזה כל החיים. היום הייתה עבודה קבוצתית מצוינת ושלטנו במשחק, לא חושב שהייתה להם הזדמנות להבקיע”.

על חסרונו של ירדן שועה: “כולם בקבוצה הזאת רוצים לשחק. כשירדן לא משחק אחרים מקבלים את ההזדמנות והם מנצלים אותה, בגלל זה ניצחנו. גם בדרבי הם שיחקו בלעדיי”.

על המטרות: “המטרה שלי מהיום הראשון הייתה להגיע לפלייאוף ולזכות בגביע”.

איאון ניקולסקו חוגג (ניסן עייש)איאון ניקולסקו חוגג (ניסן עייש)

סמואל בראון סיכם את המשחק: “הפסד לא פשוט, אבל אנחנו לא מתייחסים לזה כמשהו שמוריד אותנו לקרשים. אנחנו עם הראש למעלה ומסתכלים קדימה, יש לנו עונה לא פשוטה ואנחנו נלחמים כל יום ונמשיך להילחם”.

על המאזן הביתי: “אין לי הסבר או משהו ספציפי לשים עליו את האצבע. כמו שאמרתי זו עונה לא פשוטה עבורנו. זו עונה של אופי ויש אופי בקבוצה הזו, אנחנו נמשיך לעשות את הכי טוב שלנו כדי להשאיר את הקבוצה בליגה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */