יום רביעי, 14.01.2026 שעה 04:49
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

שחר: מודה על הכבוד שהענקתם למכבי חיפה

נשיא הירוקים קיבל פרס הוקרה בטקס יום השואה הבינלאומי: "כל חברי הסגל שלנו התבקשו לבצע שיחות בנושא השואה, בכדי לוודא ולהבהיר שלא נשכח לעולם"

|
שמעון סבג ויעקב שחר עם העיטור (עמרי שטיין)
שמעון סבג ויעקב שחר עם העיטור (עמרי שטיין)

טקס יום השואה הבינלאומי צוין היום במרכז קריגר לאמנויות הבמה במעמד ניצולי שואה, שרים, חברי כנסת, אנשי ציבור, קונסולים, שגרירים, יחידות צה״ל, משטרה ועוד. השנה, הוחלט להעניק לנשיאה של מכבי חיפה, יעקב שחר, עיטור כבוד על תרומתו לאורך שנים לטובת אוכלוסיית ניצולי השואה בישראל. הטקס שודר בשידור חי כאן באתר.

בעלי מכבי חיפה, וזוכה עיטור הכבוד יענקל’ה שחר, פתח בדבריו: “שורדי שואה יקרים, אדוני שר החוץ, והכי יקר שמעון סבג, מנכ”ל העמותה יד עזר לחבר, מכובדיי כולכם, שלום רב. אמי זכרונה לברכה אמרה לי: ‘או שתעשה דברים כמו שצריך, או אל תעשה’. אבי ז”ל אמר לי, או יותר נכון איחל לי: ‘שכל החיים תוכל לתת’. אני משתדל לעשות את שאמרו לי הוריי, ולרוב זה גם מצליח”.

“הפעילות המרכזית שלי בעיר חיפה היא כמובן סביב המועדון מכבי חיפה. ב-30 שנות בעלות אנו פועלים בדבקות לחנך למצוינות לכדורגל, ולערכים על המגרש ומחוצה לו. רבות הפעולות ששחקני הנוער והבוגרים עושים למען הקהילה. אחת מהן היא הקשר הישיר בין המועדון לעמותה. לקראת יום השואה הבינלאומי התבקשו כל חברי הסגל שלנו לבצע שיחות בנושא השואה, ולוודא ולהבהיר שלא נשכח את האירוע ההיסטורי”.

יענקליענקל'ה שחר נואם בטקס יום השואה (עמרי שטיין)

“אנו מפעילים 15 בתי ספר לכדורגל בחברה”, המשיך שחר: “בהם לוקחים חלק 2,400 נערים ונערות. כולם מקבלים העשרה ספורטיבית והתנהגותית, בידיעה שמעטים יגיעו לכדורגל המקצועי, ומקווים שיצטרפו לקהל האוהדים הנפלא שלנו. לא אחת בפגישה עסקית, האיש הבכיר שמנגד מספר לי שהיה שחקן במחלקת הנוער של מכבי חיפה, ולבי נמלא גאווה על חלקנו הצנוע במה שהוא היום”.

יעקב שחר ושחקנים ממחלקת הנוער של מכבי חיפה עם העיטור (עמרי שטיין)יעקב שחר ושחקנים ממחלקת הנוער של מכבי חיפה עם העיטור (עמרי שטיין)

“במועדון שלנו עובדים שחקנים, מאמנים, סקאוטים בראשות אחד מקצועי, משרד כרטיסים, אפסנאים, מוכרי כרטיסים, אנשי מכר ובסה”כ 230 מקבלי משכורות. בימי משחק אנו מעסיקים סדרנים ומאבטיחים רבים. מועדון הכדורגל שלנו הוא עסק גדול בתקציב של מעל למאה מיליון שקלים ומנוהל ע”י אנשים נפלאים מכל התחומים”.

יעקב שחר בטקס יום השואה (עמרי שטיין)יעקב שחר בטקס יום השואה (עמרי שטיין)
יענקליענקל'ה שחר בטקס יום הזיכרון הבינלאומי לשואה ולגבורה (עמרי שטיין)

“לאחרונה נפגשנו עם מועדונים מהשורה הראשונה, קיבלנו הרבה מחמאות ולמדנו שסגרנו לא מעט פערים, אבל יש עוד לאן להתקדם. הגאווה הגדולה שאנחנו מביאים לאוהדים ולעיר נותנת לי ולכל העוסקים במלאכה את הכוח להמשיך ולהוביל את המועדון הנפלא שלנו. אני מאוד שמח על הקשר ועל שיתוף הפעולה בינינו לבין עמותת עזר לחבר, ומודה לכם מקרב לב על הכבוד שהענקתם לנו”.

יעקב שחר עם העיטור (עמרי שטיין)יעקב שחר עם העיטור (עמרי שטיין)
יענקליענקל'ה שחר מקבל את עיטור הכבוד (עמרי שטיין)

עוד נכחו בטקס: שמעון סבג מנכ״ל עמותת יד עזר לחבר, שר החוץ, חבר הכנסת אלי כהן, יושב ראש הכנסת לשעבר ח”כ יולי אדלשטיין, ראש העיר חיפה הד"ר עינת קליש רותם, ח”כ אריאל קלנר, ח”כ אלי דלל, השר לענייני דת ומ"מ שר הפנים חבר הכנסת מיכאל מלכיא.

ילדי מכבי חיפה נואמים בטקס יום השואה השנתי (עמרי שטיין)ילדי מכבי חיפה נואמים בטקס יום השואה השנתי (עמרי שטיין)
מרגש: יעקב שחר בטקס יום השואה הבינלאומי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */