יום שני, 08.12.2025 שעה 10:43
ליגה גרמנית 25-26
379-4913באיירן מינכן1
2913-2813לייפציג2
2811-2313בורוסיה דורטמונד3
2319-2813באייר לברקוזן4
2319-2513הופנהיים5
2222-2113שטוטגרט6
2129-2813איינטרכט פרנקפורט7
1621-2213פ.צ. קלן8
1622-2013פרייבורג9
1619-1713בורוסיה מנשנגלדבאך10
1624-1813ורדר ברמן11
1522-1613אוניון ברלין12
1520-1413המבורג13
1327-1713אוגסבורג14
1223-1713וולפסבורג15
1128-1213היידנהיים16
825-1113סט. פאולי17
624-1113מיינץ18

האלר חזר למגרשים: 3:4 לדורטמונד על אוגסבורג

החלוץ, שהחלים ממחלת הסרטן, עלה כמחליף ורשם הופעת בכורה בחגיגת השערים במשחק החזרה הדרמטי מפגרת החורף. באייר לברקוזן ניצחה 2:3 את מנשנגלאדבך

|
שחקני דורטמונד חוגגים (רויטרס)
שחקני דורטמונד חוגגים (רויטרס)

במשחקה הרשמי הראשון מאז החזרה מפגרת המונדיאל, דורטמונד גברה 3:4 על אוגסבורג היום (ראשון) במסגרת המחזור ה-16 של הליגה הגרמנית. בזכות הניצחון, השוורצגלבן נצמדו למרחק 7 נקודות מבאיירן מינכן שבמקום הראשון. בנוסף, באייר לברקוזן קיבלה חזרה לא קלה מהפגרה עם  ניצחון 2:3 מול בורוסיה מנשנגלדאבך, אך רשמה ניצחון רביעי ברציפות במסגרת הליגה. 

דורטמונד – אוגסבורג 3:4

ג’וד בלינגהאם כבש ראשון בבעיטה נהדרת מסף הרחבה לאחר כחצי שעה של משחק, אך ארנה מאייר השווה בדקה ה-40. שתי דקות בלבד חלפו וניקו שלוטרבק העלה שוב את המארחים ליתרון, האורחים לא אמרו נואש וארמדין דמירוביץ’ השווה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה.בדקה ה-62, הגיע הרגע לו חיכו כל צופי הזינגל אידונה פארק. סבסטיאן האלר, שחלה בסרטן האשכים בפתיחת העונה והחלים ממנו לאחרונה, עלה לשחק לראשונה במשחק רשמי במדי דורטמונד כשהחליף את יוסופה מוקוקו. 

בדקה ה-75, ג’יימי ביינו גיטנס, שעלה גם הוא כמחליף, בעט מחוץ לרחבה בעוצמה ושוב המארחים עלו ליתרון, אך רק לזמן מועט. דקה בלבד חלפה ודויד קולינה כבש מקרוב בצד השני את ה-3:3.שתי דקות לאחר מכן, ג’וד בלינגהאם וריד כדור ארוך עעם הראש אל ג’ובאני ריינה, האחרון השתלט עליו ובבעיטה נהדרת לחיבורים הרחוקים קבע 3:4 לזכותה של דורטמונד.

סבסטיאן האלר נכנס במקום יוסופה מוקוקו (רויטרס)סבסטיאן האלר נכנס במקום יוסופה מוקוקו (רויטרס)

בורוסיה מנשנגלאדבך – באייר לברקוזן 3:2

על אף משחק שברובו היה שוויוני, החבורה מלברקוזן יצאה עם שלוש הנקודות מגלאדבך ואת השער הראשון כבש מיצ’ל בייקר שמצא את הרשת עבור הקבוצה האורחת כבר בדקה ה-21 לאחר שהצליח להשתלט על ריבאונד והעלה את קבוצתו ליתרון ראשון במשחק. 22 דקות לאחר מכן בדקה ה-43 אמין אדלי נהנה מבישול נהדר של הולזק והכפיל את היתרון של לברקוזן. במחצית השנייה אדלי הספיק גם לבשל במשחק ומסר לנאדים אמירי, שלא התבלבל ושלח כדור חזק לפינה השמאלית של הרשת. בדקה ה-83 לארס סטינדי התעורר, וכבש את הראשון של קבוצתו בבעיטה מהאוויר. הקבוצה הביתית לא ויתרה, וסטינדי הספיק למצוא את הרשת שוב בדקה ה-94, מבישול של קו איטקורה, אך שם תם הקאמבק והשופט הארם אוסמרס שרק לסיום ההתמודדות בסוף תוספת הזמן.

הקבוצה מלברקוזן שמחה לחזור עם ניצחון מהפגרה אליה יצאה עם מומנטום של שלושה ניצחונות רצופים, ועלתה מעל ורדר ברמן למקום התשיעי בליגה הגרמנית.

נאדים אמירי חוגג (רויטרס)נאדים אמירי חוגג (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */