שחקן אינטר שלא הגיע ב-2022 צפוי להצטרף לצרפתים עם סיום חוזהו, מדואקה חתם רשמית בצ'לסי. קוויור מספציה בדרך לתותחנים, אל נאסר רוצה את מרסלו

חלון ההעברות של חודש ינואר נמשך במלוא המרץ, כשכל הדיווחים והשמועות על העסקאות הצפויות לצאת אל הפועל כבר החלו לזרום בתקשורת העולמית. בכל יום נביא לכם כאן ב-ONE את כל העדכונים החמים מהשוק העולמי – הספקולציות, ההחתמות והשחרורים. כדאי לכם לעקוב.
# נוני מדואקה חתם על החוזה בצ’לסי והוכרז רשמית כשחקן הבלוז. שחקן הכנף שהגיע מפ.ס.וו איינדהובן ונחת בלונדון עבר את הבדיקות הרפואיות, כשהוא נרכש תמורת סכום שמוערך בכ-35 מיליון אירו. הוא הצטרף בחוזה ארוך, עד 2031.
Noni Madueke is a Blue! pic.twitter.com/xHihCeU7oF
— Chelsea FC (@ChelseaFC) January 20, 2023
# ארסנל הודיעה על צירופו של לאנדרו טרוסאר מברייטון. הוא נרכש תמורת 21 מיליון ליש”ט ועוד 5 בבונוסים. התותחנים מקווים שיספיקו לרשום אותו בזמן למשחק מול מנצ’סטר יונייטד ביום ראשון.
Welcome to The Arsenal, Leandro Trossard ❤️
— Arsenal (@Arsenal) January 20, 2023
# אחרי ששמו קושר לברצלונה, גונסאלו גדש עזב את וולבס וחתם בהשאלה בבנפיקה עד לסיום העונה.
!#EuAmoOBenfica || @gguedesoficial pic.twitter.com/onCGvM5Th3
— SL Benfica (@SLBenfica) January 20, 2023
# ווסטהאם הודיעה על החתמתו של דני אינגס.
We are delighted to announce the signing of Danny Ings! ⚒️
— West Ham United (@WestHam) January 20, 2023
# ב’לאקיפ’ מדווחים שבלמה של אינטר, מילאן שקריניאר, נתן את הסכמתו לפאריס סן ז’רמן ויצטרף אליה בחינם בקיץ עם סיום חוזהו. כזכור, במועדון מעיר האורות רצו אותו עוד בקיץ שעבר, אבל לא הצליחו להחתימו. הצרפתים עדיין לא שוללים לצרף את השחקן בן ה-27 כבר בינואר ואף מוכנים לשלם בין 10 ל-15 מיליון אירו, אך הנראזורי צפויים לסרב. שקריניאר עצמו דורש מפ.ס.ז’ בונוס חתימה של 25 מיליון אירו ומשכורת עונתית של 9.5 מיליון אירו.
Alors qu'il a refusé une nouvelle offre de prolongation de l'Inter Milan, Milan Skriniar, le défenseur slovaque, en fin de contrat en juin, a donné son accord au PSG pour y signer l'été prochain https://t.co/8Gg9MkHQ1y pic.twitter.com/cohF4fEgKj
— L'ÉQUIPE (@lequipe) January 20, 2023
# באל נאסר עוקבים מקרוב אחרי מצבו של מרסלו מאולימפיאקוס, ורוצים לצרפו. ב-’UOL’ בברזיל נטען שהמגן מסיים חוזה בקיץ, אך מחפש דרך החוצה כבר בינואר ועשוי להתאחד עם חברו הטוב כריסטיאנו רונאלדו במועדון הסעודי, שפועל מאחורי הקלעים. הפנומן ביקש מקבוצתו לצרף את פפה, אקס נוסף של ריאל מדריד, אבל הבלם בן ה-39 עתיד לחדש חוזה בפורטו עד 2024. מרסלו בן ה-34 לא מעוניין לשחק בברזיל ויש לו מחזרות גם בטורקיה וארצות הברית.
Bruno Andrade: Al Nassr monitora com atenção a iminente saída de Marcelo do Olympiacos https://t.co/bHh09ecmrX
— UOL Esporte (@UOLEsporte) January 20, 2023
# ארסנל לא עוצרת ומחזקת גם את ההגנה: בפולין מדווחים כי התותחנים החתימו את בלמה של ספציה, יאקוב קיוויור, בעסקה שמוערכת כרגע בכ-20 מיליון אירו. הוא צפוי להגיע כבר השבוע לבדיקות רפואיות. גם פבריציו רומאנו יישר קו, כשהשחקן כבר סיגם את תנאיו אצל התותחנים לחמש שנים וישלים ביומיים הקרובים את הבדיקות הרפואיות.
Arsenal have completed the signing of Jakub Kiwior, here we go! Contracts are being signed with Spezia, fee in excess of €20m with add-ons. ⚪️ #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2023
Understand Kiwior has agreed personal terms on five year deal — medical will be completed in the next 48 hours.
It’s done. pic.twitter.com/pHnAZP4gce
# מי שצפוי לעזוב את אתלטיקו מדריד הוא הבלם פיליפה, שסגר את תנאיו בוולבס האנגלית וצפוי להיפרד רשמית ביום או היומיים הקרובים. מי שצפוי להגיע במקומו הוא בלמה של לסטר, צ'אלאר סויונג'ו.

# ארנאוט דאנג'ומה צפוי להחליט עוד היום על עתידו. על פי הדיווחים באירופה, החלוץ של ויאריאל נמצא בדרכו לאברטון, כשהוא כבר אמור להגיע לבדיקות רפואיות אצל הטופיז, אך ישנן עוד קבוצות שמעוניינות בשחקן.

ֳ# באיטליה ממשיכים לדון במצבו של רפאל ליאאו, שעדיין מסרב לחדש את חוזהו במילאן. על פי הדיווחים בארץ המגף, שחקן הכנף הפורטוגלי, שמסיים את חוזהו ב-2024, כבר כמעט השתכנע לשדרוג של 6-7 מיליון אירו בעונה, אך סוכניו נסגו מההסכם ונדמה שהקשר בין הצדדים אבד. לליאאו יש סעיף שחרור בחוזה הנוכחי בסך 150 מיליון אירו, אותה מילאן מעוניינת לבטל בחוזה החדש.

# ניקולו זאניולו עומד למכירה. הקשר ההתקפי של רומא מעוניין לעזוב, כאשר טוטנהאם, לסטר ו-ווסטהאם נלחמות על שירותיו.
