יום שבת, 27.12.2025 שעה 10:49

"מבטיח להביא תארים": סוארס הטריף את גרמיו

הכוכב האורוגוואי בן ה-35 הוצג לעיני למעלה מ-40,000 איש והבטיח לקהל: "אחזיר את הקבוצה להיכן שהיא ראויה". וגם: ההשוואה של האתגר לאתלטיקו מדריד

|
לואיס סוארס (רויטרס)
לואיס סוארס (רויטרס)

לואיס סוארס מטריף את הכדורגל הברזילאי עוד לפני ששיחק. הכוכב האורוגוואי הוצג בגרמיו אצלה חתם לאחרונה לשנתיים, כאשר למעלה מ-40,000 איש היו בהצגה של ‘אל פיסטולרו’ במה שעשוי להיות “הריקוד האחרון” בקריירה של החלוץ. ב’מארקה’ כינו את הצגתו באצטדיון כ“טירוף מוחלט”.

הכוכב בן ה-35 שיחק באייאקס, ליברפול, ברצלונה ואתלטיקו מדריד לפני שהשלים את הקאמבק המרגש שלו לנסיונל מוקדם יותר השנה, ואמר לאוהדים בהצגתו: “אני אסיר תודה ומבטיח שאשחק, אכבוש ואביא לכם תארים כדי שגרמיו תחזור להיכן שהיא ראויה”.

סוארס הוסיף: “קיבלתי המון אהבה בימים האחרונים, אני אוהב אתגרים ואני יודע שגרמיו עלתה מהליגה השנייה, שם לא הייתה לפני כן מעולם. למה בחרתי בה? אפשר להשוות את זה לאתלטיקו, כשההרמוניה הייתה של ברצלונה וריאל מדריד. זה היה אתגר קשה, ואולי הנוכחי קשה יותר”.

לואיס סוארס בהצגתו (רויטרס)לואיס סוארס בהצגתו (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */