יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:00
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

בני סכנין נקנסה ב-15,000 ש"ח מביה"ד בהתאחדות

הקבוצה הורשעה בקריאות גזעניות במשחק מול הפועל חיפה, אבו יונס: "אנחנו סובלים מזה בכל מגרש, אין סיכוי שנעשה את זה ליריבים". בן זקן זוכה מאשמה

|
שחקני בני סכנין (עמרי שטיין)
שחקני בני סכנין (עמרי שטיין)

בני סכנין עמדה לדין בעקבות האירועים מההפסד 2:1 להפועל חיפה, כאשר הקבוצה נקנסה ב-15,000 ש”ח על ידי בית הדין של ההתאחדות לכדורגל והורשעה בעבירות של ההתנהגות בלתי הולמת וקריאות גזעניות.

יו”ר הקבוצה מוחמד אבו יונס אמר בדיון: “אנחנו בתקופת חורף, אני רואה שקיות וכוסות, אני לא יודע אם הושלכו. יכול להיות שדברים עפו, אין הוכחה שדברים נזרקו במתכוון. אנחנו סובלים בכל המגרשים מנהמות והקהל שלנו לא יודע מה זה נהמות, אנחנו סובלים מזה בכל מגרש ולכן אין סיכוי שאנחנו נעשה את זה לקהל יריב. גם השופט כותב "ככל הנראה", זה לא רציני. אני מבקש להציג לבית הדין סרטון מהמשחק בו נראה השחקן קמארה עושה תנועות ויורק”. 

בבית הדין ציינו שמהסרטון נראה השחקן עושה תנועת יריקה מחוץ לקווי המגרש לאחר הבקעת שער, ככל הנראה לכיוון הקהל של סכנין (הסרטון מטושטש וקשה לראות באופן מדויק).

מוחמד אבו יונס (איציק בלניצקי)מוחמד אבו יונס (איציק בלניצקי)

“לדעתי מי שצריך לעמוד לדין זה השחקן עצמו, ולא אוהדי סכנין”, הוסיף אבו יונס, “מה שקרה בעקבות התנועות והיריקות היה צעקות וכעס כלפי השחקן. אני רוצה להרגיע את הדברים ולהבליט את הדברים הטובים. לא היו נהמות, לא נעשה מה שאנו סובלים ממנו”. 
 
בבית הדין החליטו להרשיע את סכנין עבירות של ההתנהגות בלתי הולמת וקריאות גזעניות: אינני מקבל את הטענה לפיה שקיות גרעינים רואים בכל מגרש ולא הוכח אם נזרקו במתכוון. מקום שבו נזרקים חפצים לעבר שחקני קבוצה יריבה החוגגת שער, מלמד על כוונה, הדברים ברורים והעבירה חמורה”, אמר הדיין צחי נמירובסקי. 

“גם אם אקבל את הטענה ויכול ועל התובע לבחון את מצלמות המשחק והתנהגותו של השחקן הרי אין בכך כדי להצדיק נהמות כלפיו. קריאות גזעניות מהן סובלת גם הנאשמת ראוי שייפסקו ומוקדם שעה אחת קודם, ולא ניתן להצדיקן. נוכח האמור אני גוזר על הנאשמת קנס בסך 15,000 ש"ח”, הוסיף. 

בנושא אחר, בעלי מ.ס אשדוד ג’קי בן זקן יצא זכאי לאחר שעמד לדין על התנהגות בלתי הולמות בטענה להעלבת שופט במשחק נגד הפועל ירושלים. כזכור, בדוח המשחק צוין: "בסיום המשחק נאמר על ידי השופט הרביעי כי לאורך כל המשחק בן זקן, שהתמקם מחוץ לתחומי המגרש (אינו רשום בטופס הקבוצה), חזר וצעק לעבר השופט הרביעי: 'אין לכם מושג', 'על מה משלמים לכם כסף?' ו'למה אתה פה?'. בדקה ה-93, לאחר אישור שער השוויון של הפועל ירושלים, חזר וצדק בן זקן מספר פעמים: 'אין לכם מושג' ו'שופטים מזד****ם'". 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */