יום ראשון, 28.12.2025 שעה 02:59
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

מלחמת הגרסאות בין אביב אברהם למכבי נתניה

הקפטן טען שהוא פצוע ולא שיחק מול הפועל ת"א, בקבוצה מרגישים שיכול היה להיות בסגל והוא הבהיר שמיצה את עצמו במועדון. וגם: התוכנית לחלון ההעברות

|
שחקני מכבי נתניה מאוכזבים (חגי מיכאלי)
שחקני מכבי נתניה מאוכזבים (חגי מיכאלי)

תחושת פספוס במכבי נתניה לאחר ה-1:1 אמש (שבת) מול הפועל תל אביב באצטדיון "שלמה ביטוח". היהלומים הציגו כדורגל טוב יותר מהאדומים, אך שוב ספגו שער מטעות בהגנה ונשארו בתחתית הטבלה.

“דווקא במשחק מצוין של גלאבוב, אולי הכי טוב שלו העונה וגם של רז שלמה, אנחנו פתאום סופגים שער מיותר כזה. זה מדהים וכל זה דווקא בדקות טובות מאוד שלנו”, אמרו במועדון בתסכול. בקבוצה לקחו כנקודת האור את היכולת של קפטן המשנה, עמרי גאנדלמן, שרשם את משחקו הטוב ביותר העונה, כבש את השער המשווה ולקראת הסיום אף היה קרוב להכריע את המשחק.

עם כל הכבוד למה שהתרחש על הדשא, בנתניה עוסקים בימים האחרונים במה שקורה מחוצה לו ובקפטן אביב אברהם. כבר ביום שישי, פרסמנו כי הקפטן, הגיע ביום שישי לאימון והתלונן כי הוא נפצע ולא יכול להתאמן.

אביב אברהם מודה לקהל (עמרי שטיין)אביב אברהם מודה לקהל (עמרי שטיין)

במועדון לא אהבו את הדבר והבהירו כי לא יכול להיות ששחקן שהתאמן ביום חמישי (באימון שכלל משחקונים), לא יהיה כשיר למחרת. בנתניה קשרו את זה גם לעובדה שלירן רוטמן תורגל לפניו. “יש הרגשה שאם אביב היה רוצה להיות בסגל, הוא היה יכול להיות בו”, ביקרו.

מנגד, בסביבתו של הקשר, שלא זוכה לקרדיט רב העונה, הבהירו חד וחלק כי הוא פצוע. בנוסף אמרו שהשחקן לא קיבל מסרים שרוצים לחדש את חוזהו ולממש עליו את האופציה, שנגמרת בסוף העונה, כאשר כזכור, אנחנו נמצאים כבר בחודש ינואר.

בנתניה מציגים מצג שונה וסיפרו, כי בחודשים האחרונים הבהיר הקשר בשיחות במועדון כי הוא מרגיש שמיצה את עצמו במועדון והוא רוצה לעבור למועדון אחר. בכל אופן, בנתניה לא יעמדו בדרכו של אברהם ומעריכים את תרומתו הרבה לאורך השנים למועדון, כאשר הכוונה היא לבצע עסקת מכירה או אפילו עדיפות לטרייד, בחלון ההעברות הנוכחי.

אלמוג כהן (ראובן שוורץ)אלמוג כהן (ראובן שוורץ)

הפועל ת"א, פנתה ליהלומים בסוף השבוע האחרון וביקשה לצרף את הקשר, כאשר בנתניה השיבו כי הם מוכנים לעסקת טרייד במסגרתה יקבלו שחקן רצוי. השם החם הוא המגן השמאלי יהב גורפינקל, שהיה מבוקש בשרון בקיץ ובנתניה המתינו לו מספר שבועות.

בנתניה נערכים לפתיחת חלון ההעברות בימים הקרובים, כאשר המטרה היא לצרף בין שלושה לארבעה שחקנים: מגן שמאלי ועוד שניים או שלושה שחקני התקפה.

טרם נמצאה קבוצה לאריך ברקו, פלוריאן הארטהרץ, מיכאל אוחנה ויובל אשכנזי, אך האחרון מבוקש ע"י מכבי פ"ת ולאור היחסים הטובים עם בני לם, מי שהיה מאמן היהלומים עד לא מזמן. ייתכן שיעברו שחקנים נוספים כמו נפתלי בלאי שזוכה להתעניינות ממספר קבוצות בלאומית. יובל שדה, שגם הוא מבוקש במלאבסים, לא ישוחרר.

יובל אשכנזי. מבוקש בפ"ת (עמרי שטיין)יובל אשכנזי. מבוקש בפ"ת (עמרי שטיין)

בעניין אחר, הקשר בוריס אינו, שנפצע במשחק הליגה הקודם מול מכבי חיפה, עבר בסוף השבוע בדיקת אולטרסאונד ממנה התגלה קרע קטן בקרסול, כשמשמעות הדבר היא שהוא ייעדר ממשחקי הקבוצה בשבועיים הקרובים.

“אנחנו מאוכזבים, כי אנחנו באים לנצח בכל משחק. ידענו לחזור מפיגור ולקחת את הנקודה, נמשיך הלאה”, סיכם המגן השמאלי עידו וייר. “גם במשחק הזה וגם במשחקים הבאים הדבר הכי חשוב הוא להסתכל לכל משחק לגופו. אנחנו צריכים להישאר בתמונת הפלייאוף ואם נעבוד בדרך הזו, אני מאמין שנידבק לחלק העליון”.

על הטעויות של החלק האחורי לאחרונה אמר: “זה הכדורגל שלנו, זה כדורגל שבא ללחוץ גבוה. יש לו את היתרונות ואת החסרונות ואנחנו כן מנסים ורוצים להוריד את כמות הספיגות שלנו. זה כדורגל שמח ופתוח שרוצה לכבוש יותר ממה שהוא סופג”.

עידו וייר עם הכדור (ניסן עייש)עידו וייר עם הכדור (ניסן עייש)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */