יום שני, 22.12.2025 שעה 18:48

זוארץ: חובה לשלב כוחות, אתחיל לעבוד כבר מחר

יו"ר ההתאחדות הנכנס היה נרגש והודה לחברי ההנהלה החדשים: "זכות גדולה לעמוד פה, חש שלווה לנוכח האמון בי. נצא לדרך משותפת ובסופה נקצור פירות"

|
שינו זוארץ (איציק בלניצקי)
שינו זוארץ (איציק בלניצקי)

מהפך בהתאחדות לכדורגל. היו”ר לשעבר, שינו זוארץ, זכה לרוב של 18 חברי הנהלה לעומת 11 ונבחר לתפקיד במקומו של אורן חסון. זוארץ ישוב לתפקיד בו כיהן ב-2018 וינסה לקדם את השינוי שהבטיח לחולל בכדורגל הישראלי.

שינו זוארץ הנרגש נשא נאום ראשון כיו”ר החדש מול חברי ההנהלה החדשים: “תודה על התמיכה שהענקתם לי היום. זכות גדולה לעמוד פה. אני חש שלווה לנוכח האמון והביטחון בי. אני מתרגש וזה לא מובן מאליו לקבל תמיכה שכזאת ולעמוד בראש הענף שאני כל כל אוהב.

“מעתה אנחנו בשביל כולם וביחד. אהיה היו”ר של כולם ולקדם את כל הכדורגל הישראלי. אתחיל לעבוד כבר מחר בבוקר. לכל חברי ההנהלה יהיה חלק בתרומה לכדורגל הישראלי. אני מודה לאורן חסון על עבודתו בשנים האחרונות. האני המאמין שלי אומר שחובה לשלב כוחות ביחד. נצא לדרך משותפת ובסופה נקצור את הפירות. הכדורגל של כולנו”.

צפו: נאום הניצחון של שינו זוארץ



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */